Ana sayfa Sosyal Medya Payitaht Abdülhamid’in Prens Sabahaddin’i Kaan Turgut hayatının şansını yakaladı!

Payitaht Abdülhamid’in Prens Sabahaddin’i Kaan Turgut hayatının şansını yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinde Prens Sabahaddin karakterini Kaan Turgut canlandırıyor.Ailesinin gözlükçülük yaptığını anlatan Kaan Turgut, eğer oyuncu olamasaydı şimdi gözlük satıcısı olarak hayatını sürdürüyor olacağını söyledi.

İzmir Eşrefpaşa’da dünyaya gelen Kaan Turgut, gençlik yıllarında futbol oynadı. Futbolda yeteneğinin olduğunu ama çalışma temposunu kaldıramadığını anlatan Kaan Turgut, tiyatronun hayatında daha ağır bir yer edindiğinden bahsetti.

Liseyi bitirdikten sonra oyunculuk yolculuğunun başlarında Sarp Apak ile yolu kesişen Kaan Turgut, “Sarp komedi çalıştırayım” dedi. Sonra İzmit Şehir Tiyatrosu’ndan Taylan Ertuğrul ile tanıştım. Taylan abi hiç benden para almadı, cebime de para koyarak beni okula soktu” diye konuştu.

Taylan Ertuğrul’un kendisine hayat verdiğini ve oyuncu olmasına vesile olduğunu anlatan Kaan Turgut, “Eğer oyunculuk olmasaydı, benim hayatım zorlaşırdı Varoş bir yerde de olduğum için kahve önünde takılıyordum. Bana büyük bir nimet oldu” dedi.

Tiyatrocu Taylan Ertuğrul’un “Bu senin işin” diye telkinde bulunması ile cesaretlenen Kaan Turgut, mental anlamda da Taylan Ertuğrul’un kendisini yönlendirdiğini ifade etti.

Heyecanlanabildiği setlerde koşturduğunu anlatan Kaan Turgut, hayatından son derece memnun olduğunu da sözlerine ekledi.