Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid’in Tahsin Paşa’sı açıkladı; Bomba gibi geliyoruz!

Payitaht Abdülhamid’in Tahsin Paşa’sı açıkladı; Bomba gibi geliyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 3 sezon boyunca beğeniyle izlenen Payitaht Abdülhamid dizisinde, şu aralar 4. sezon için yoğun tempoda çalışmalar yapılıyor.

Bülent İnal, Özlem Conker, Hülya Darcan’ın başrollerinde yer aldığı diziye geçtiğimiz sezon Gürkan Uygun, Başak Daşman,Güven Kıraç, Sedef Avcı gibi önemli isimler katılmıştı.

Yeni karakterleri ile 3. sezonunu da başarıyla tamamlayan Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezonunda da oyuncu transferleri dikkat çekti.

Dizinin 4. sezonu öncesinde Devrim Yakut, Ceyhun Mengiroğlu ve Gülsim Ali İlhan kadroya katılan yeni isimler oldu.

Yeni sezon öncesinde oyuncuların sosyal medya üzerinden mesajlar vererek heyecanı artırma çabaları da devam ediyor.  İlk olarak Bülent İnal, ardından da Gürkan Uygun mesajlarıyla dikkat çekmişti. Şimdi de dizide Tahsin Paşa karakterine hayat veren Bahadır Yenişehirlioğlu, açıklamalar yaptı.

Özet olarak “bomba gibi bir sezon geliyor” diyen Yenişehirlioğlu, dizinin hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı.

Yenişehirlioğlu, şöyle konuştu: “3 sezondur bize inanılmaz destek verdiniz. Biz de size layık olmaya çalışıyoruz. Bu sezon, aramıza katılan değerli oyuncularla ve inanılmaz heyecanlı, sürükleyici bir senaryo ile, yine sizlere layık olmaya çalışacağız.Bizlerle beraber olmaya devam edin.Payitaht Abdülhamid, bomba gibi geliyor.”