Ana sayfa Sosyal Medya Paylaşıma düşen düşene! Burak Özçivit paylaştı, hayranları mest oldu! Yenisi geliyor!

Paylaşıma düşen düşene! Burak Özçivit paylaştı, hayranları mest oldu! Yenisi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burak Özçivit, bilindiği gibi şu sıralar atv’nin iddialı dönem dizisi Kuruluş Osman’da rol alıyor. Oyuncu, Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğindeki dizide, oyunculuğu ile yine ekran başındaki izleyenlerin alkışını alıyor. Dönem dizisi olması nedeniyle daha yorucu bir süreç yaşıyor Özçivit. At üstünde uzun saatler geçiriyor, ağır kılıçlar, kıyafetlerle savaş sahneleri çekiyor.

Oyuncu, yoğun çalışmasından fırsat buldukça da eşi Fahriye Evcen ve oğulları Karan ile mutlu yuvalarında vakit geçirmekte. Zaman zaman oğullarıyla pozlarını da paylaşıyor oyuncu çift.

Burak Özçivit, sadece dizide oynamakla kalmıyor. Aynı zamanda bazı markaların reklamlarında da boy gösteriyor. Bir süredir de Altınyıldız markasının yüzü olarak reklamlarında yer almakta.

Paylaşıma düşen düşene! Burak Özçivit paylaştı, hayranları mest oldu! Yenisi geliyor! 9

Markanın yeni koleksiyonu için, dizinin setinin tatil olduğu bir günde çekim için kamera karşısına geçti oyuncu. Markanın yeni reklamı için sahil kenarı seçilmiş.

Bir arazi aracı ile yapılan çekimler sırasında oyuncu farklı kıyafetleri giyerek poz veriyor. Kamera arkasından bazı görüntüleri instagram sayfasından paylaşan oyuncu, görenlere adeta ‘Karizmaya bak!’ dedirtiyor!

Paylaşıma düşen düşene! Burak Özçivit paylaştı, hayranları mest oldu! Yenisi geliyor! 10

Her giydiği yakışan bir isim olarak kıyafetleri de iyi taşıdığı aşikar oyuncunun. Özçivit’in set arasında da oturmuş çekim için beklerken bir başka fotoğrafı da aşağıda yer alıyor…

Paylaşıma düşen düşene! Burak Özçivit paylaştı, hayranları mest oldu! Yenisi geliyor! 11

Burak Özçivit’in instagram hesabından yayınladığı videolar da görülmeye değerdi. Aşağıdaki görüntülü haberimizden izleyebilirsiniz.