Ana sayfa Dizi Haberleri Pazar dizileri gözden düşüyor; Kefaret, Arıza, Hercai ve Menajerimi Ara düşüş trendinde!

Pazar dizileri gözden düşüyor; Kefaret, Arıza, Hercai ve Menajerimi Ara düşüş trendinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları rekabet kıran kırana geçiyor. 7 Mart itibari ile TRT1’in Teşkilat dizisi gelince diğer yapımlar bundan olumsuz etkilenecektir. Bu hafta sonuçları da dizilerin güç kaybetmekte olduğunu anlatıyor.

Fox TV ekranında Kefaret, Show TV’de Arıza, atv’de Hercai ve Star TV’de Menajerimi Ara dizilerinin yarışında ilginç sonuçlar var. Bu arada TRT1’in Tövbeler Olsun dizisinin reytinglerinin düşük kaldığını, Teşkilat nedeniyle de bu haftadan itibaren Perşembe akşamları yayınlanacağını hemen hatırlatalım. Peki dün akşam neler oldu? Reyting sonuçları nasıl geldi.

Pazar akşamı yayınlanan tüm dizilerde bir düşüş yaşandı. AB grubunun en çok izlenen dizisi Menajerimi Ara oldu. Ancak dizi total ve ABC1 gruplarında 3’lü oranlara düşerek alarm zillerini çalmaya başladı.

atv’nin Hercai dizisi totalde 4’lü oranlarda olsa da AB’de 1’lere kadar indi ve ABC1’de ise 2’li oranlar elde edebildi. Yani atv adına Hercai konusunda karar zamanı yaklaşıyor.

Pazar akşamlarının iki önemli dizisi Arıza ve Kefaret arasında da kıyasıya bir rekabet yaşandı. Her iki dizide de bir miktar düşüş yaşandı. Kefaret tüm kategorilerde Arıza’dan daha iyi sonuçlar elde etti. Kefaret total ve ABC1 gruplarında ise günün en çok izlenen dizisi konumunda.

Arıza ise totalde 5’li oranlarda olsa da AB ve ABC1’de ise 4’lü oranlarda yer aldı. Arıza’nın tüm kategorilerde ilk 10 program içinde yer aldığını da hatırlatalım.

İşte 28 Şubat Pazar günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Pazar dizileri gözden düşüyor; Kefaret, Arıza, Hercai ve Menajerimi Ara düşüş trendinde! 1