Ana sayfa Dizi Haberleri Pazar gününe alınan Hercai dizisinden bir sürpriz daha! Sonunda geliyor!

Pazar gününe alınan Hercai dizisinden bir sürpriz daha! Sonunda geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolünde oynadığı Hercai dizisi, ani bir kararla Cuma akşamından Pazar akşamına alınmıştı. Önce Hercai dizisinin gün değişikliği kulislerde konuşulmaya başlandı ve sonrasında da durum netleşti.

Bu hafta 53. bölümü yayınlanacak olan dizinin yine aynı şekilde Cuma günü ekrana geleceği ancak yeni yıldan sonra Pazar akşamları yayınlanacağı öğrenildi.

atv’de yayınlanan ve kemik bir izleyici kitlesi bulunan Hercai, sezon başında pek istenen reytingi alamasa da daha sonra hızla toparlayarak kanalın da yüzünü güldüren reytingleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Normal şartlarda bir dizinin gün değiştirmesi, artık reytingi düşük olan diziye bir şans daha vermek, başka bir günde yayınlanmasıyla diziden vazgeçmediğini göstermektir kanal adına. Fakat bu kez öyle olmadı. Zaten iyi giden Hercai için Pazar gününe alınmak ikinci bir şans oldu.

Karşısında Ramo, Kırmızı Oda, Payitaht Abdülhamid gibi iddialı yapımlar olan Hercai, Cuma gibi zor bir günde iyi bir sınav verdi. Pazar akşamına geçmesiyle de yeni bir fırsat açıldı önüne.

Bu hafta 53. bölümü yayınlanacak dizideki bu değişimin ardından yeni gelişmeler de yaşanmakta Hercai dizisinde. Ali İlhan’ın yönetmenliğini yaptığı ve Mia Yapım imzalı diziye yeni bir karakter katılacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre diziye Akın Akınözü’nün oynadığı Miran’ın annesi geliyor. Uzun süredir Miran’ın gerçek annesi merak konusuydu. Sonunda geliyor…

Dilşah karakterini oynayacak isim de belli oldu. Sevilen oyuncu Aysun Metiner, Miran’ın annesini canlandıracak.

Pazar gününe alınan Hercai dizisinden bir sürpriz daha! Sonunda geliyor! 7

Aysun Metiner Kimdir?

1972 doğumlu oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. Şaşıfelek Çıkmazı, Kurtlar Sofrası, Yeni Hayat, Arka Sokaklar, Çoban Yıldızı, Benimle Evlenir misin, Örümcek, Nasıl Evde Kaldım, Sıdıka, Asmalı Konak, Bir Litre Gözyaşı gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

Aysun Metiner, son olarak Ekim ayında 17. bölümüyle ekrana veda eden atv’nin Gençliğim Eyvah dizisinde oynamıştı.