Ana sayfa Sosyal Medya Pazar gününün bohemleri Melisa Aslı Pamuk ve Hazal Subaşı!

Pazar gününün bohemleri Melisa Aslı Pamuk ve Hazal Subaşı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Malum kış iyiden iyiye gelmeye başladı. Sonbahar’ın son günlerini yaşarken, kapalı hava, yağmur, soğuklar derken ister istemez kasvet de çöküyor zaman zaman insanın içine. Ünlülerin de herkes gibi her zaman renkli olmayan, biraz boheme kaçan anları var tabii ki… Pazar günü pozlarına kimi ünlüler daha renkli fotoğraflarıyla katılırken, kimileri de bohemlikleriyle katılmakta.

Sosyal medyadan yapılan paylaşımlarıyla takipçilerini, hayranlarını mutlu eden ünlü isimler arasında yer alan Hazal Subaşı ve Melisa Aslı Pamuk, siyah-beyaz fotoğraf tercihleriyle biraz bohem bir hava yaratmışlar pazar pazar…

Önce Melisa Aslı Pamuk’un pozuna bakalım. Oyuncu, bilindiği gibi Kanal D’de geçtiğimiz hafta final yapan Yeni Hayat dizisiyle son olarak ekranlara gelmişti. Büyük iddia ile başlayan dizi, ne yazık ki 9. bölümüyle veda etti.

Melisa Aslı Pamuk’un hüznü ondan mıdır bilinmez ama pazar gününe siyah-beyaz çekilen, elinde telefonuna bakarken ki haliyle yansıdı…

????

Pazar gününün bohemleri Melisa Aslı Pamuk ve Hazal Subaşı! 8

????Bir diğer siyah-beyaz fotoğrafıyla poz veren isim ise Hazal Subaşı oldu. Arka plandaki kedisiyle birlikte görülen oyuncu, dalgın, hüzünlü, durgun bir bakışla görünüyor. Bu haliyle pazarın bohemleri arasına giriyor!

Çukur dizisiyle ekranlara gelen oyuncunun paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…

Pazar gününün bohemleri Melisa Aslı Pamuk ve Hazal Subaşı! 9