Ana sayfa Dizi Haberleri Pazar reytinglerinde Arıza çıkışta, Kefaret düşüyor! Hercai eskiye dönüyor, Menajerimi Ara yolunu buldu!

Pazar reytinglerinde Arıza çıkışta, Kefaret düşüyor! Hercai eskiye dönüyor, Menajerimi Ara yolunu buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden diziler arasında reyting yarışları devam ediyor. Diziler arasında ciddi bir rekabet yaşanıyor. Bu rekabette Show TV’de Arıza dizisinin iyi konumunu koruduğu görülürken, Fox TV’nin Kefaret dizisinin reytinglerde bir miktar düşüş yaşandığı da görülüyor. Yüksek bir aksiyon sunan Arıza dizisinin dün akşam hem totalde hem de ABC1 gruplarında çok iyi sonuçlar aldığı görülüyor. Dizi totalde günü dördüncü, ABC1’de ise üçüncü sırada tamamladı.

Kefaret dizisi ise Fox TV ekranında bu hafta ciddi bir düşüş yaşadı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrolünde yer aldığı dizinin totalde 5’in altına düşmesi önemli bir gelişme. Ayrıca AB performansı da düşen dizi, ABC1’de ise 5’li oranlarda kalmaya devam ediyor.

Menajerimi Ara dizisi ise AB kategorisinde yolunu buldu. 5’li oranlara sabitlenen dizinin bu kategoride günün en çok izlenen dizisi olması da önemli bir artı oldu. Star TV dizisi totalde ise biraz düşük seyrediyor ve 15. sırada.

Hercai dizisi Cuma akşamları totalde 6’nın üzerine çıkan performansı ile dikkat çekiyordu. Pazar gününe geçince reytingler düşmüştü ama bu hafta toparlanma yaşandı ve eskiye doğru bir dönüş gözlemleniyor. Hercai totalde günü beşinci olarak tamamladı.

TRT1’in sevilen dizilerinden Tövbeler Olsun ise 3’lü oranlardan geriye çekildi ve 2’li oranlarla önemli bir düşüş yaşadı. Dizinin gidişatı pek de iyi gözükmüyor.

24 Ocak Pazar akşamı yayınlanan tüm programlar içinde ilk 10’da yer alanlar şöyle:

Pazar reytinglerinde Arıza çıkışta, Kefaret düşüyor! Hercai eskiye dönüyor, Menajerimi Ara yolunu buldu! 2