Ana sayfa Dizi Haberleri Pazartesi rekabetinde bir dizi finale gidiyor! Yasak Elma ve Sefirin Kızı’nın bilek güreşi!

Pazartesi rekabetinde bir dizi finale gidiyor! Yasak Elma ve Sefirin Kızı’nın bilek güreşi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları için izleyiciler için farklı diziler mevcut… Bunlar arasında en iyi durumda bulunan Çukur, en kötü durumdaki dizi ise atv’nin yayınladığı Gençliğim Eyvah… Yasak Elma ve Sefirin Kızı ise kendi aralarında bir yarışa tutuştu.

Çukur dizisi 4. sezonuyla da iyi performanslar sergilemeye başladı. Geçen hafta başlayan dizinin 4. sezondan 2. bölümü de reytinglerde çok iyi sonuçlar elde ederek, dizilerin pazartesi zirvesine oturdu. MasterChef’i totalde geçen dizi, AB ve ABC1’de ise bu yarışmanın gerisinde kaldı.

Çukur, geçen sezon elde ettiği yüksek reytinglere yeniden ulaşabileceğini gösteren bir performans ile çok iyi dönüş yaptı. Ancak asıl yarışın Yasak Elma ve Sefirin Kızı arasında yaşanacağı da net bir şekilde ortaya çıktı.

Pazartesi rekabetinde bir dizi finale gidiyor! Yasak Elma ve Sefirin Kızı'nın bilek güreşi! 9

Geçen hafta Sefirin Kızı bir adım gerideydi. Bu hafta ise Yasak Elma ile aralarında tatlı bir rakabet var. Yükselişe geçen Sefirin Kızı, AB grubunda Yasak Elma’nın önüne geçti. Total ve ABC1’de ise hala Yasak Elma bir adım önde olmayı sürdürüyor.

Reyting oranlarına bakıldığında ise 5’li seviyelerdeki her iki dizi de tüm kategorilerde birbirlerine yakın seyrediyor. Yani aradaki fark büyük değil.

Pazartesi rekabetinde bir dizi finale gidiyor! Yasak Elma ve Sefirin Kızı'nın bilek güreşi! 10

Atv’de yayınlanmakta olan Gençliğim Eyvah dizisi ise şimdiden Pazartesi rekabetinin kaybeden dizisi oldu. Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen’in başrolündeki komedi – dram dizisinin 2 reytinge bile ulaşamayan performansı ile atv ekranında devam etmesi pek de mümkün görünmüyor!

İşte 14 Eylül Pazartesi günü ilk 10 program listesi:

Pazartesi rekabetinde bir dizi finale gidiyor! Yasak Elma ve Sefirin Kızı'nın bilek güreşi! 11