Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil – Anıl Altan çiftinin evinde günlerdir kutlama var!

Pelin Akil – Anıl Altan çiftinin evinde günlerdir kutlama var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Milli Mücadele’nin ve TBMM’nin açılışının 100. yılında, bu önemli günde koronavirüs salgını nedeniyle kutlamalar evlerde yapılıyor.

23 Nisan’ın 100.yılında ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu önemli günün anlamını ve değerini gelecek kuşaklara aktarmanın çabasını sergiledi. Bu ünlü isimlerden birisi de Pelin Akil oldu… Oyuncu, eşiyle birlikte 1 haftadır 3 farklı kutlama ile haftayı hareketli geçirdi.

İlk olarak Pelin Akil’in doğum günü Anıl Altan’ın hazırladığı ev pastası ile kutlandı. Çift bir hayli keyifliydi. Ardından ikinci kutlamada bu sefer ikizlerin doğum günü kutlaması yapıldı.

Pelin Akil - Anıl Altan çiftinin evinde günlerdir kutlama var! 8

Alin ve Lina’nın 1. yaş gününde evde yine pasta kesildi ve neşeli görüntüler sosyal medyada yer aldı.

3.kutlama ise bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı için yapıldı. Pelin Akil, instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Bugün sizin bayramınız aşklarım. Bu sene de evlerimizde coşkuyla kutluyoruz çünkü en güzel bayram bu bayram herkese kutlu olsun en ulu bayram bu bayram herkese mutlu olsun ♥️

Ayrıca Ulusal Egemenliğimizin de 100. Yılı . ???????????????? @alinlinaaltann #23nisan #23nisanulusalegemenlikveçocukbayramı

Pelin Akil - Anıl Altan çiftinin evinde günlerdir kutlama var! 9