Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil anıları hatırladı, gözyaşlarına hakim olamadı!

Pelin Akil anıları hatırladı, gözyaşlarına hakim olamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde karantinada bulunuyor.İkiz bebekleri ile hayatlarından önemli anları paylaşan ikili, önemli bir konuda daha adım attı. Bu zorlu süreçte merak edilenleri uzmanlarla yaptıkları canlı sohbetlerde takipçilerine sunan çift, bu yayınlarıyla da toplumu bilinçlendirme çabası içinde…

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti tüm bu yayınlarını youtube sayfalarında video olarak birleştirdi. Instagram hesabından duyuru yapan Pelin Akil, “Şu canlı yayınlar ne güzel oldu bu dönem , tüm sevdiğimiz hayranı olduğumuz insanlarla evlerinden samimiyetle sohbet edişlerine şahit olup belki de eleştirdiğimiz sevmediğimizi sandığımız insanları da doğal hallerinde izleyip onlara karşı sempati beslemeye bile başladık, ben elimden geldiğince madem bu kadar takipçim var sizlere yararlı yayınlar yapmaya özen göstermek istiyorum” diye mesaj yazdı.

Kadın Hastalıkları, Doğum ve Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr. Cihat Şen ile yaptığı canlı yayında duygusal anlar yaşayan Pelin Akil, özellikle de hamilelik döneminde yaşadığı riskli süreç ile ilgili konularda gözyaşlarına hakim olamadı. Akil, “Canlı yayında ,hamileliğimde yaşadığım riskli sürece geldi konu ve anlatırken gözyaşlarıma hakim olamadım, çok özel zamanlardı ve belki de benim yaşadıklarımı yaşayan bir sürü anne var onlara umut moral ışık oldum” diyerek duygularını aktardı.

Bebek hemşiresi Sevim Kurçay Çam ile deneyimlerini konuşan Pelin Akil, psikoloğu Mehtap Güngör ile de güzel bir sohbet yaptı. Akil, Uzman Diyetisyen Arzu Menekşe ile de sohbet etti. Tüm katılanlara teşekkür eden Pelin Akil, “İyi ki varsınız. Kaplerimiz bir” diye yazdı.

Videodan Anıl Altan -Pelin Akil çiftinin bu sohbetlerini izleyebilirsiniz: