Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da olay yaptı!

Pelin Akil, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da olay yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkiz bebeklerini dünyaya getirdikten ve bir süre de bakımları için kariyerine ara verdikten sonra Pelin Akil, yeniden ekranlara Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile dönüş yapmıştı.

Bahar karakterine hayat veren oyuncu, dizinin 6. sezonunda hikayeye etkili bir giriş yaptı. Kendi hikayesi olan bir karakter Bahar. Hem de ilk girişinde Hızır Çakırbeyli’yi vurarak da büyük ilgi gördü. Şimdi ise Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır ile Bahar evlilik yolunda ilerliyor.

Tabii ki Bahar’ın neleri planladığı bilinmiyor. Ancak dizinin kadınları onu sorguya çekecek. 1 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 174. bölümünde dizinin tecrübeli kadınları Bahar karakterini anlamaya çalışıyor.

Bu sohbet sırasında sözler sertleşiyor, sonrasında ise tokat atma çabasına kadar ilerliyor. Pelin Akil de bu sahneyi yayınladı ve “Eyvah eyvah… İple çekilir salı günü” diye yorum bıraktı. Oyuncunun takipçileri de heyecanla yeni bölümü beklediklerini belirten ifadelerle yorum yaptı.

Bir izleyici, “Herkesle ayrı ayrı savaş veriyor Bahar, hem de tek başına. Bakalım bu hikaye nasıl son bulacak?” diye yazdı. İzleyiciler Bahar’ı bir savaşçı ve bir reis edasıyla çok sevdi. Bu halleriyle de EDHO’ya büyük katkı yaptığını düşünüyorlar. Pelin Akil’in EDHO macerasının iyi başladığını ve iyi devam ettiğini belirtelim.