Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Akil hayranlarına yeni projesi için randevu verdi!

Pelin Akil hayranlarına yeni projesi için randevu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Pelin Akil, ikiz bebeklerinin doğumundan sonra bir süre Kaan Sekban ile müzikli eğlence programı hazırlığı içinde olmuş ama pandemi nedeniyle bu süreç yarıda kesilmişti. Oyuncu, şimdilerde ise Kanal D’de yayınlanacak olan yeni yarışma programının heyecanı içinde.

26 Temmuz Pazar akşamı yaz aylarına eğlence katacak yeni bir yarışma programı izleyicilerle buluşacak. Uzak Ara Eğlence isimli programın sunuculuğunu Pelin Akil üstleniyor. Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerine randevu verdi.

Pelin Akil’in eşi Anıl Altan ve kızları Alin ile Lina’nın da yer aldığı tanıtım görüntülerini instagram hesabından yayınlayan oyuncu bir hayli heyecanlıydı…

Pelin Akil, “Ah canım kocam Allah kolaylık versin, söz benim evde olduğum günlerde de sen bahçeye filan çıkabilirsin” diyerek Anıl Altan’a mesaj yolladı. Pelin Akil ayrıca hayranlarına 26 Temmuz pazar günü saat 22.15’te ekranda olmaları için de ricada bulundu. Oyuncu,  “26 Temmuz pazar günü 22:15’te Türkiye’nin en matrak bilgi yarışması Uzak Ara Eğlence başlıyor, şimdiden telefonlarınıza hatırlatmalarınızı kurun” diye yazdı.

Uzak Ara Eğlence nasıl bir program?

Sunuculuğunu Pelin Akil’in üstlendiği yarışmanın jüri koltuğunda Gülben Ergen, Reha Özcan, Can Bonomo, Belçim Bilgin ve Alper Kul oturacak. İki yarışmacının yer alacağı eğlenceli programa 6’ncı jüri ise konuk olarak dahil olacak.

Konuk jürinin her hafta değişeceği yarışmada jüriler, yarışmacıları bazen kandırmaya çalışacak; bazen de yetenekleriyle onlara puan kazandıracak.

Şarkılardan tekerlemelere, genel kültür sorularından hikayelere kadar zengin bir içeriğe sahip olan “Uzak Ara Eğlence”, farklı formatıyla ekrana damgasını vuracak.