Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil ile Anıl Altan’ın 6 yıllık aşk yolculuğu bir film hikayesi olur!

Pelin Akil ile Anıl Altan’ın 6 yıllık aşk yolculuğu bir film hikayesi olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan, ikiz kızları Alin ve Lina ile büyük bir aile oldu.

Çiftin 6 yıl önce başlayan ilişkisi büyük bir aşka dönüşmüş, sonrasında evlenmişlerdi. Bebeklerinin doğumuyla ise hayatları bambaşka bir döneme adım attı.

Pelin Akil, 6 yıllık aşklarının detaylarını instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Akil’in satırları bir film öyküsü gibiydi aslında..

İşte o paylaşım:

6 sene önce bugün ,hatta belki bu saatlerde sana doğru yola çıkmıştım,sen de bana iyi görünmek için evde mekik şınav bir şeyler yapıyordun işte.

Bu hikayeye çok gülmüştüm. Neyse ? Öncelikle birbirimize şans verdiğimiz o muhteşem güne şükürler olsun. Tadından yenmez beni kahkahalara boğan gerçek bir arkadaş harika bi sevgili, sonra şahane bir koca ,şimdi de eğlenceli ve müthiş ilgili bir baba oldun.

Şükürler olsun ?? En güzel kahkahalarımın en duygulu anlarımın sebebisin. Kızların (kendimi de katıyorum?) çok şanslı. Bu harika 6 sene için teşekkür ederim.

Daha nice sağlıklı ,dolu dolu yaşanacak, azıcık daha zamanın yavaş aktığı, unutulmayacak, bizden sonralara örnek olacak, nesilden nesile “bir Anıl’la Pelin vardı” diye anlatılacak günlerimiz,artık içinde sevgi dolu kızlarımızın ve tabi ki Herkül ile Şakir’imizin de olduğu bol neşeli hikayelerimiz olsun. Seni çok seviyorum,seviyoruz ??

Pelin Akil ile Anıl Altan'ın 6 yıllık aşk yolculuğu bir film hikayesi olur! 7