Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil rüya gibi bir gece yaşadı!

Pelin Akil rüya gibi bir gece yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Komedyen Kaan Sekban ile Pelin Akil birlikte müzikal yapacak. Bu müzikalin ilk gösterimi de önceki gün Harbiye Açıkhava’da 5 bin kişinin önünde sergilendi. 16 Kasım tarihinde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlandıklarını belirten Pelin Akil, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duygularını paylaştı.

Harbiye’deki sürpriz gösteriye günler öncesinden hazırlandıklarını belirten Pelin Akil için o anlar rüya gibiydi…

Son 5 yıldır müzikalin hazırlıklarını yaptıklarına değinen Pelin Akil, “O kadar heyecanlı bi gündü ki benim için, seyirciye de sürpriz oldu çünkü izleyici olarak otururken aniden sahneye doğru yürüyüp şarkıyı söylemeye başladım. Rüya gibiydi ve çok keyif aldım” açıklamasında bulundu.

Pelin Akil rüya gibi bir gece yaşadı! 8

İkiz kızları Alin ve Lina’nın doğumundan sonra onların bakımına yönelen Pelin Akil, yeni sezonda sahnelerde yer almaya başlayacak.

Ünlü oyuncu’nun instagram hesabından yaptığı paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz:

Rüya geceden bahsetmek istiyorum. Daha doğrusu daha da öncesinden.Geceki sürpriz showa hazırlık günler öncesinden başladı. 16 Kasım’da premierini yapmak üzere yetenekli arkadaşım Kaan’la ( @kaansekban.sacmalar ) “Son beş yıl” müzikalinin hazırlıkları çoktan başladı bile. Biletler biletixde şimdiden satışta.

Dün gece de oyundan bir parçayı sürpriz olarak 5.000 kişilik Harbiye seyircisiyle paylaştık. O kadar heyecanlı bi gündü ki benim için, seyirciye de sürpriz oldu çünkü izleyici olarak otururken aniden sahneye doğru yürüyüp şarkıyı söylemeye başladım. Rüya gibiydi ve çok keyif aldım. @ikihayatbirkare provada, kuliste, her anımda yanımdaydı. Her şey en ince ayrıntısına kadar planlıydı ve herkes işini en güzel şekilde yaptı.

Öncelikle dün gece ve storylerde en çok sorulan sorumun cevabı ve gerçekten yüzümde 10 saat taptaze kalmasını sağlayan makyajım @itsceylo Cennet’in elinden, o elleri öperim ♥️ uzayan kahkülkerimi daha çok sevmemi sağlayan ve bana her zaman en yakışanı ve doğalı yapmayı amaçlayan saçlarım @dekoltekuafor Arif beyin ellerinden. ♥️

Zaten duygusaldım anne olduktan sonra oldukça duygusallaştım. Kızlarımın süt kokulu ağız mendilleri günüme şans getirdi ve her şey tıkır tıkır ilerledi. Beni kuliste unutmayan,meyvesiyle rezenesiyle kendi elleriyle besleyen @bkmsahne ekibine de ayrıca çok teşekkür, bin teşekkür. Dünü gerçekten benim için unutulmayacak şekilde yaşattınız. Ve güzeller güzeli canımın içi kocam @anilaltann , ben sahnedeyken benden daha çok heyecanlanıp seyirci koltuğunda beni pırıl pırıl gözlerle izliyorsun ya,ben daha ne isterim,seni çok ama çok seviyorum.

Not: Bu arada, harika bir ekiple harika bir müzikal için hazırlanıyoruz. Dün geceki anonsumuzdan sonra şimdiden biletlerini alıp koltuklarını seçen bize inanan güzel seyirciye de sonsuz teşekkürler ♥️?

Pelin Akil rüya gibi bir gece yaşadı! 9