Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil ve Anıl Altan’dan sıra dışı bir doğum günü kutlaması!

Pelin Akil ve Anıl Altan’dan sıra dışı bir doğum günü kutlaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pelin Akil ve eşi Anıl Altan, anneleri Deniz Berna Altan’ın doğum gününü sosyal medya üzerinden kutladı. Çift doğum günü için hazırladıkları keklere mum koyup bebekleri Alin ve Lina ile birlikte söndürerek fotoğraf çektirdi.

Anıl Altan, bebeklik haliyle bir kolaj hazırlayıp onu paylaşırken, annesinin 53. yaşını kutladı. Altan, “İyi ki doğdun canım annem. Sen olmasan şu anım, dünüm, yarınım olmayacaktı…Her anımızda, her durumda yanımızda olduğunu bilmek ayrı huzur ve güç veriyor. Seni çok seviyorum.. Torunların da çok öpüyor.. Şu günler geçsin aynı bu fotoğraftaki gibi sarılacağız. Nice güzel sağlıklı senelerimiz olsun beraber” diyerek aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Pelin Akil ve Anıl Altan'dan sıra dışı bir doğum günü kutlaması! 8

Deniz Berna Altan, paylaşıma yorum bırakarak “Ah canım oğlum… 53 yıllık ömrümde bu kadar duygusal bir doğum günü yaşamamıştım. Siz istediğiniz sürece ben her zaman sizinleyim. Hepinizi çok seviyorum. Burnumda tütüyorsunuz” diye yazdı.

Pelin Akil de instagram hesabından kayınvalidesinin doğum gününü sıcak bir mesaj ile kutladı. Akil, “Babaanneciğimiz sen burdaymışsın gibi doğum gününü kutladık bugün. Sen orada üflerken pastanı aynı pastadan da biz burada üfledik. Lina tavşanın mutsuz görünse de kafasına taktığımız şeyden pek memnun değildi yoksa onun dışında mutlu. Seni çok özledik bi de… 1 hafta arayla hep beraberdik şimdi aniden bıçak gibi kesilmek zorunda kaldı kavuşmamız. Olsun… Bu günler de geçecek hayırlısıyla. Sen sağlığına dikkat et, evden çıkma, seneye daha coşkulu, yan yana can cana kutlayacağız, inanıyorum. Seni çok seviyoruz. İyi ki doğdun. Alin ve Lina seni kocaman öpüyor, tabi biz de” şeklindeki mesajıyla aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Pelin Akil ve Anıl Altan'dan sıra dışı bir doğum günü kutlaması! 9