Ana sayfa Dizi Haberleri Pelin Akil’i yeni dizisinde yeniden keşfedeceksiniz!

Pelin Akil’i yeni dizisinde yeniden keşfedeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pelin Akil, 2019 yılının Nisan ayında ikiz bebekleri Alin ve Lina’yı dünyaya getirdikten sonra yeniden kariyerine odaklandı. Kaan Sekban ile tiyatro üzerine çalışmalar yapan oyuncu, sonrasında televizyon programlarına adım attı ama bu projelerde isteği sonucu alamadı.

Şimdi ise Pelin Akil için yeni bir sınav başladı. 5 sezondur ekranda fırtına gibi esen atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizisinde artık ünlü oyuncu da yer alacak. Güçlü bir kadın karakteri ile dizide yeteneklerini sergileyecek olan oyuncu, erkek egemen bir dizide yer alan az sayıdaki kadın oyunculardan birisi de oldu. Dizinin 6. sezondan ilk fragmanında da ünlü oyuncu yer aldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 166. yeni bölümü ile yakında izleyicileri ile buluşacak. Pelin Akil de Bahar karakteri ile hayranlarını ekran başına toplayacak.

Ünlü oyuncu heyecanını instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi. İşte Pelin Akil’in mesajı ve EDHO’nun yeni sezonundan ilk görüntüler:

Hoş geldin Bahar’ım. Kırmızılı kadınım. Yolumuz aydınlık,uzun ve keyifli olsun. Keşfedecek çok şeyimiz var beraber. @atvturkiye #eskiyadunyayahukumdarolmaz ????

 

>