Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan, bu kez izleyiciyi güldürmeye geliyor!

Pelin Karahan, bu kez izleyiciyi güldürmeye geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde oynadıktan sonra ünlü olan Pelin Karahan, bir dönem evlenip çocuk sahibi olduktan sonra dizilere ara vermişti. İki çocuk dünyaya getiren oyuncu, çekimleri yoğun süren setlerden çocuklarını büyütebilmek için uzak kalmıştı. Bu süreçte zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanan programlarda yer aldı, tiyatro oyunuyla sahneye çıktı. Yemek programı sunan Pelin Karahan, TRT’nin Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ile yeniden setlere döndü.

Oyuncu, bu dizideki rolüyle büyük beğeni kazanırken, yeni projesiyle de hayranlarını sevindirdi. Uzun süre kameralardan uzak yaşayan oyuncu, şimdi setlere dönmenin heyecanıyla yeni teklifleri değerlendirmekte. Sezonda bir dizide rol alıp almayacağı belli değil ancak oyuncu, yaz sezonunda bir filmde oynayacak.

Genelde dram türü yapımlarda görmeye alıştığımız Pelin Karahan, bu kez Selçuk Aydemir’in hikayesini yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Güven Bana isimli bir sinema filminde rol almaya hazırlanıyor. Kendisi için bu türün ilk olmasının da heyecanını yaşamakta.

Pelin Karahan, bu kez izleyiciyi güldürmeye geliyor! 7

Tiyatro sahnesine Şaşırt Beni isimli oyunla çıkan Pelin Karahan, komediyi sahnede de bu oyunla denemişti. Dizi ve sinema filmlerinde ise hep dram türünde rol almıştı. İlk kez bir komedi filminde rol alacak olan Pelin Karahan, “Ben hep dram oynadım. Komedi benim için çok başka bir kapı. O yüzden çok keyifliyim ve merak ediyorum” diyerek heyecanını paylaştı.

Çocukluğundan beri Türk filmlerine olan merakını anlatan Karahan, bu filmlerdeki isimlerin kendisini çok etkilediğini de saklamadı. Oyuncu, özellikle Türk sinemasının sevilen isimleri Perran Kutman ve Adile Naşit’e olan hayranlığının da altını çizerek ilk kez oynayacağı komedi filmi için “Ben de Selçuk hocaya çok güveniyorum, ekibe çok güveniyorum. Keyifli olacağını düşünüyorum” diye konuştu.