Ana sayfa Dizi Haberleri Perşembe akşamı reytinglerde neler oluyor? Vatanım Sensin’e ne oldu? Mehmetçik Kut’ül Amare, çok sert düşüyor!

Perşembe akşamı reytinglerde neler oluyor? Vatanım Sensin’e ne oldu? Mehmetçik Kut’ül Amare, çok sert düşüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Perşembe akşamları televizyon ekranlarındaki reyting mücadelesinde bu hafta tabloda ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

Vatanım Sensin dizisinin Total sıralamasındaki düşüşü dikkat çekerken, TRT1’de yayınlanan Mehmetçik Kut’ül Amare’nin ilk 10’a dahi giremediği görüldü. Bizim Hikaye ise yükselişe geçti.

Total kategorisinde Bizim Hikaye ilk sırada yer alırken 2. sırada Survivor, 3. sırada Fatih Portakal’la Fox Ana Haber vardı. Vatanım Sensin’in ise geçen hafta olduğu gibi 7. sırada yer aldığı görüldü. Mehmetçik Kut’ül Amare ise Total sıralamasında geçtiğimiz hafta 4. sıradayken bu hafta çok sert bir düşüşle 35. sıraya gerilediği görüldü.

AB kategorisinde ilk sırada Survivor, 2. sırada Vatanım Sensin, 3. sırada Fatih Portakal’la Fox ana Haber yer aldı. Bizim Hikaye ise 4. sıradan listeye girdi.

Vatanım Sensin’in geçtiğimiz hafta Ab kategorisinde 1. sırada olduğu ve bu hafta bir sıra gerilediği görülüyor.

Mehmetçik Kut’ül Amare’nin durumu ise çok şaşırttı. Geçtiğimiz hafta AB’de 3. sırada yer alan dizi, bu hafta aynı kategoride tekrarıyla ancak 22. sırada yer aldı.

Perşembe’nin kazananı ise Bizim Hikaye dizisi oldu. Fox TV’de yayınlanan dizi, Total’de birinciliği kaptırmazken, Ab kategorisinde geçtiğimiz hafta 5. sıradayken bu hafta 4. sıraya yükseldi.

Sosyal medyada ise ilk sıraya Vatanım Sensin dizisi yerleşti. 2. sırada Survivor ve 3. sırada Show’da yeni başlayan Fi dizisi, 4. sırada Bizim Hikaye vardı.