Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pınar Altuğ “Gençliğini yedin adamın!” diyen takipçisine çok fena ayar verdi!

Pınar Altuğ “Gençliğini yedin adamın!” diyen takipçisine çok fena ayar verdi!

tarafından zk zk

Kanal D’de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde oynayan Pınar Altuğ, sosyal medyada kinayeli bir yorum yapan takipçisine resmen ayar çekti!

Eşi Yağmur Atacan’ın kendisinden 9 yaş küçük olması nedeniyle “Adamın gençliğini yedin” şeklindeki yorumunu görünce küplere bindi.

Daha önce yine bir takipçisinin ‘utanmıyor musun?’ şeklindeki yorumu karşısında çılgına dönen güzel oyuncu, bu sefer de ‘kocanın gençliğini yedin’ diyen takipçisine tokat gibi sözlerle yanıt verdi.

Hatırlanacağı üzere; Pınar Altuğ Atacan, geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM’de gerçekleşen Altın Kelebek’te ‘En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu’ ödülünü almıştı. Instagram hesabından geceye dair bir fotoğraf paylaşan ünlü oyuncuya tebirk mesajları çığ gibi yağarken olumsuz mesajlar da gelmişti.

Altuğ, bir takipçisi “Hangi başarı, hangi oyunculuk? Ödülü alırken utanmadınız mı?” şeklinde sert bir eleştiride bulununca çılgına dönmüş ve takipçisine, “Utanmak! 17 senedir siz beğenseniz de beğenmeseniz de Türkiye’nin en kıymetli dizilerinden birinde rol alıyorum ben bununla gurur duyarım.” şeklinde yanıt vermişti.

Pınar Altuğ "Gençliğini yedin adamın!" diyen takipçisine çok fena ayar verdi! 7

Pınar Altuğ’u şimdi de 2008’de nikah masasına oturduğu ve kendisinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan’la ilgili bir yorum kızdırdı.

Sosyal medya hesabından ‘Hayat reçetesi’ adı altında mutlu olmak için yapılması gerekenleri paylaşan Altuğ’a bir takipçisi “Kocan bırakınca da böyle pozitif olabilecek misin acaba? Adamın gençliğini yedin” yorumunu yazdı. Yorumu görünce çılgına dönen güzel oyuncu, takipçisine şu sözlerle yanıt verdi;

“Bir gün bırakırsa kına yollarım isterseniz adresi şimdiden gönderin sonra eksik kalırsınız mazallah”