Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pınar Altuğ, sosyal medya yüzünden psikolojik destek aldı mı?

Pınar Altuğ, sosyal medya yüzünden psikolojik destek aldı mı?

tarafından ker_def
Pınar Altuğ’a sosyal medyada en çok eleştirilen ünlüler arasında yer alıyor.

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle yeni sezonda Kanal D ekranında yer almaya devam eden Altuğ, sosyal medyada da aktif bir isim.

Altuğ’un zaman zaman hayranları ile polemiğe girdiği de biliniyor.

Altuğ’un hayatında sosyal medyanın öneminin ne olduğu merak ediliyordu. Tüm bu yazılanlardan etkilenip etkilenmediği de herkesin kafasında soru işaretiydi.

Habertürk yazarı Esin Övet, Altuğ’a bu soruları yönetti.

Pınar Altuğ, sosyal medyanın hayatında düşünüldüğü kadar etkili olmadığı, hayatında büyük bir yer kaplamadığını söyledi.

Altuğ, “Evet hesaplarım var ve yazılan her şeyi okuyorum, ama hayatımı oraya göre yönetmiyorum” diye konuştu.

Gelen eleştirilere yanıt verdiği zaman bunu içinden geldiği için yaptığını anlatan Altuğ, eşi Yağmur Atacan’ın ise bu işlerden hiç anlamadığını ve umurunda bile olmadığını anlattı.

Özel hayatıyla ilgili yazılanlar için “Kimseyi de ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Ama herkes kendinde yorum yapma hakkı buluyor nedense. Söylesinler ben de istediğim kadarını duyarım” ifadelerini kullanan Altuğ, kendisini bu konularla üzmediğinin altını çizdi.

Pınar Altuğ, sosyal medya yüzünden psikolojik destek aldı mı? 7

Psikolojik Destek Aldı mı?

Esin Övet,”Sosyal medyadan sonra psikolojik bir yardım veya destek aldın mı?” şeklinde bir soru da yöneltti ve Altuğ’un yanıtı şöyle oldu:

“Hiç instagram yüzünden kendimi bu kadar üzer miyim sence? Yani en azından ben üzmem. Çünkü bana göre yapılan klavye şövalyeliği, olumsuz yorum yazanların çoğu sahte hesap, bunun için mi üzüleyim? Ben buyum, böyleyim. Saçımın rengini canım ne isterse ya da o andaki projem ne gerekirse ona göre değiştiriyorum. Beğeniyorsam sorun yok. Kaşlarım da böyle gözüm de böyle. Ha bu arada yüzüyle gözüyle çok oynayan biri de değilim. Sanılanın aksine bunalırım, uğraşamam. Yüzümde, yanaklarımda dolgu yok, varsın var zannetsinler ve daha bunun gibi niceleri…”