Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz dizi setinde kendini nasıl motive ediyor!

Pınar Deniz dizi setinde kendini nasıl motive ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Netflix dizisi Aşk 101 ile gündemden düşmüyor. Daha önce rol aldığı Vatanım Sensin dizisinden bu yana ismi başroller ile anılan Pınar Deniz, popülerliğini bir hayli artırdı.

Ünlü oyuncu, sette bir karakteri canlandırdığı sırada nasıl motive olduğunu, neler yaptığını anlattı. Instagram hesabından canlı yayında hayranları ile buluşan Pınar Deniz, “Benim de ritüellerim var. Sette müzik dinlerim role hazırlanırken. O karakterin müzikleri olur ve bir çalma listesi belirlerim, onları dinlerim. Özellikle dramatik sahnelerde onları dinlerim. Sette köşeye çekilip, o karakterin ruh haline girmeye çalışırım” şeklinde konuştu.

Pınar Deniz, son dönemde sosyal medyaya olan ilgisini de artırdı. Önceleri bu platforma mesafeli olan oyuncu, artık farklı düşünüyor. Sosyal medyanın kariyerine etkisi olduğunu kabul eden oyuncu, “Sosyal medya reddedilemez bir yer, çok güçlü. Biraz da buradan yürünüyor, oyunculuk başka bir şey oynama hali. Burada geçecek vakti kitap okuyarak geçirmeyi tercih ederim” diye konuştu.

Son dönemde sosyal medyaya olan ilgisini artırdığını kabul eden oyuncu, bir yandan bilgi sahibi olduğunu ve bir yandan da her şeyi takip edebildiğini ifade etti.