Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pınar Deniz farklı tarzı ve tercihleri ile şaşırtıyor!

Pınar Deniz farklı tarzı ve tercihleri ile şaşırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, son 3 yıllık dönemde ortaya koyduğu performans ile büyük bir hayran kitlesi kazandı.

Instagram hesabında 1.1 milyon kişi tarafından takip edilen oyuncu, en son rol aldığı Aşk 101 dizisiyle de başarılı çıkışını sürdürdü. Netflix’te Aşk 102 dizisinin çekimlerinde yer alan Pınar Deniz’in televizyona bir iş yapıp yapmayacağı da belirsizliğini koruyor.

Pınar Deniz hayranları genç oyuncuyu ekranda yeni bir rolle görmek istiyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin beğenilerini kazanan Pınar Deniz, hem güzelliğini sergiliyor hem de ne kadar mutlu bir hayatı olduğunu gösteriyor

Özel pozlarıyla güzelliğini sergileyen Pınar Deniz, fit haliyle de kıskandırıyor.

Pınar Deniz farklı tarzı ve tercihleri ile şaşırtıyor! 9

Tatil pozlarıyla da göz dolduran oyuncu, magazin gündeminden de düşmüyor. Birçok kişi Ege kıyılarını tercih ederken Pınar Deniz’in adresi bambaşka bir yer oldu.

Pınar Deniz farklı tarzı ve tercihleri ile şaşırtıyor! 10

Özellikle İstanbul’da yaşayanların şehirden kaçmak için yaz aylarında günü birlik ya da bir kaç günlük tatil için gittikleri bir yer ardık İğneada. Pek kimsenin bilmediği bu saklı cennet, Kırklareli’nin Demirci ilçesinde yer alıyor.

Pınar Deniz farklı tarzı ve tercihleri ile şaşırtıyor! 11

Denizi, gölleri, longoz ormanlarıyla dikkat çeken mekan, huzur arayanların da son dönemdeki adreslerinden birisi. Burada farklı işletmeler de kurulmaya başlanmış. İşte Pınar Deniz de hem doğanın içinde hem de konforlu bir alan olan Longosphere Glamping mekanını tercih etmiş.