Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz hangi dizilerde artık yok! Sektörün dayatmasına karşı sert duruş!

Pınar Deniz hangi dizilerde artık yok! Sektörün dayatmasına karşı sert duruş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz’in Yargı dizisindeki başarılı performansı devam ederken, daha önce yaptığı bir açıklaması da gündeme geldi. Oyuncu, kadına şiddet içerikli dizilerde yer almayacağı yolunda yaptığı açıklamalarla sosyal medyada çok konuşuldu. Pınar Deniz, bu sözlerinin sürekli gündemde tutulmasından memnun olmadığını belirtirken, açıklaması ile tam olarak neyi kast ettiğini de net bir şekilde dile getirdi.

Pınar Deniz, kadını ezen rollerde yer almayacağını da bir kez daha tekrar etti ve şöyle konuştu: Şiddetin içinde olduğu bir işte olmayacağım değil, şiddeti güzel gibi gösteren bir işin içinde olmayacağım. Hayatta savaş var, şiddet var, taciz var. Sadece bunları güzel gibi gösteren bir işin içinde olmak benim ruhuma uygun değil. O yüzden de o tarz projeler seçmiyorum.”

Şiddeti meşrulaştıran senaryolarda yer almak istemediğini belirterek, çok konuşulan sözlerini detaylandıran oyuncu, kendisine gelen projelerde bu noktaya özellikle dikkat ettiğini söyledi.

Pınar Deniz hangi dizilerde artık yok! Sektörün dayatmasına karşı sert duruş! 7

Kilolu kadın oyunculara başrol teklifi yapılmadığı konusu da çok tartışılan bir konuydu… Fit vücut dayatması nedeniyle kadın oyuncuların bir psikolojik baskı altına girdiği değerlendirmesi yapan muhabirin sözleri üzerine Pınar Deniz, karakterini ortaya koyan ifadelerde bulundu.

Kişinin nasıl hissettiğinin ve yolunu nasıl sürdürmek istediğinin önemli olduğunu belirten Pınar Deniz, rol neyi gerektiriyor ise bunu yapabileceğini ama sırf sektör sıfır beden istiyor diye bu dayatmayı kabul etmeyeceğini sözlerine ekledi.

Canlandıracağı karakterin bu noktada önemli olduğunu anlatan oyuncu, “Karakterim 40 kiloya düşecek ise düşerim. Sektör seni ince görmek istiyor düşüncesine inanmıyorum” dedi.