Ana sayfa Kadın Haberleri Pınar Deniz, Merve Boluğur ve Gizem Karaca… Dizilerin sevilen isimlerinden 3 ayrı poz, 3 ayrı güzellik…

Pınar Deniz, Merve Boluğur ve Gizem Karaca… Dizilerin sevilen isimlerinden 3 ayrı poz, 3 ayrı güzellik…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon dizilerinin aranan isimleri haline gelen popüler oyuncular, sosyal medyada yaptıklarıyla da hayranlarının takibindeler. Her paylaştıkları dikkat çeken isimler, dizileri kadar artık instagram hesaplarıyla da gündeme geliyorlar. Oyuncuların hayranlarının da yapılan paylaşımları dikkatle takip ettikleri, yorumlardan ve beğenilerden görülüyor.

Pınar Deniz, Gizem Karaca ve Merve Boluğur da takipçilerinin hayranlıkla izlediği isimlerden. Aynı zamanda güzellikleriyle de dikkat çeken bu 3 ismin yaptığı son paylaşımlar, sevilen oyuncuların hayranlarının da beğenisini kazandı.

İlk olarak Pınar Deniz’e bakalım… Oyuncu, şu sıralar Netflix’in Aşk 101 dizisinin devamı olan Aşk 102’de rol alıyor. Bir öğretmeni oynayan Pınar Deniz, güzelliği ve başarılı performansıyla da adından söz ettiren bir isim. Deniz, yeni sezonda ekranda bir dizide oynayacak mı henüz belli değil ama hayranları instagram’dan ilgiyle takip ediyor oyuncuyu. Deniz, son olarak ünlü fotoğrafçı Muhsin Akgün’ün objektifinden çıkan bir fotoğrafını paylaştı ve büyük beğeni aldı.

@muhsinakgunofficial ????

Pınar Deniz, Merve Boluğur ve Gizem Karaca... Dizilerin sevilen isimlerinden 3 ayrı poz, 3 ayrı güzellik... 9

Bir dönem televizyon dizileri yerine daha çok sinema filmlerinde oynamayı tercih eden Gizem Karaca, İnsanlık Suçu isimli Kanal D’nin bir dizisiyle ekrana dönmüştü. Ancak dizinin reytingleri beklenen seviyede olmayınca kısa sürede final yaptı. Oyuncu daha sonra TRT’nin Şampiyon dizisinde bir kaç bölüm yer aldı. Şu anda halihazırda bir projesi bulunmayan oyuncu, çok göz önünde olmasa da hayranları ondan gelecek yeni proje haberini bekliyor ve instagram paylaşımlarını da takip ediyorlar…

İşte Gizem Karaca’nın gökkuşağı emojisine uygun kıyafetli pozu:

????????

Pınar Deniz, Merve Boluğur ve Gizem Karaca... Dizilerin sevilen isimlerinden 3 ayrı poz, 3 ayrı güzellik... 10

İlk olarak Acemi Cadı dizisiyle dikkatleri çeken Merve Boluğur, Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl ve ardından da İçimdeki Fırtına dizisiyle ekrana gelmişti. 2018’den beri dizilerde görünmeyen oyuncu, başka bir projede de yer almadı.

Oyuncunun hayranları onu yeni bir dizide görmek için sabırsızlanıyor ancak Boluğur ile ilgili bilinen bir proje henüz yok. Merve Boluğur, daha çok magazinin gündemine özel hayatıyla geliyor. Murat Dalkılıç ile evliliği bittikten sonra sevgilileriyle anılan oyuncu, son olarak birlikte tatile gittiği yeni sevgilisi Burak Dayı ile tatilde bol bol magazincilerin objektifine yakalanmıştı.

Kendisi için ‘olay kadın’ yorumunu yapmak pek de yanlış olmayacak! Zira kimseyi takmayan tavrı, sosyal medya paylaşımlarına da yansımakta….

Merve Boluğur, son olarak sarı bir perukla verdiği pozunu paylaştı…

⭐️

Pınar Deniz, Merve Boluğur ve Gizem Karaca... Dizilerin sevilen isimlerinden 3 ayrı poz, 3 ayrı güzellik... 11