Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, Paris Moda Haftası’nda zarafeti ve birbirinden tarz kıyafetleriyle göz doldurdu!

Pınar Deniz, Paris Moda Haftası’nda zarafeti ve birbirinden tarz kıyafetleriyle göz doldurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin Pazar akşamlarına damgasını vuran dizisi Yargı, Pınar Deniz’in kariyerinde çok önemli bir çıkış yakalamasını sağladı. Oyuncunun Vatanım Sensin dizisinde tanınmasının ardından ekranda tutan dizisi olmamıştı. Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde yine Kaan Urgancıoğlu ile partnerdi ve bu diziyle dikkatleri yeniden çekmişti. Ancak meslek hayatında bambaşka bir yerde duran Yargı dizisiyle Pınar Deniz, geçtiğimiz sezondan beri gündemden düşmeyen isim oldu!

Sezon boyunca Avukat Ceylin karakteri ile ekranda olan ve oyunculuğu ile çok beğenilen Pınar Deniz, pek çok röportaj verdi, ünlü dergiler için objektif karşısına geçti. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de konuşuldu ve fotoğraflarıyla, zarafetiyle de beğeni topladı.

Pınar Deniz’in Disney Plus dijital platformunun marka elçilerinden olması da geçtiğimiz sezon büyük kazanımlarından biriydi. Oyuncunun platform ile imzaladığı anlaşma sonrasında yaz boyunca Avcı isimli bir dizi için kamera karşısına geçtiği de biliniyor.

Uraz Kaygılaroğlu ile başrolünde yer aldığı dizide bir seri katili canlandıracağı konuşulmuştu. Oyuncunun dizisi heyecanla beklenirken, ekrana Yargı ile yeniden döndü. Hiç mola vermeden, tatil yapmadan yeniden kamera karşısına geçen oyuncu, sosyal medyada da ilgiyle takip edilmekte.

Geçtiğimiz günlerde Yargı’nın çekimlerine kısa bir ara veren oyuncu, Paris Moda Haftası’na katıldı. Deniz’in düzenleen gecede giydiği uzun ve parlak kıyafeti, makyajı, kıyafeti ile zarif bir görüntü sergilediği görülüyor.

Pınar Deniz, Paris Moda Haftası'nda zarafeti ve birbirinden tarz kıyafetleriyle göz doldurdu! 12

Siyah bir ceket ve siyah topuklu bir ayakkabı ile kombinini tamamlayan ünlü oyuncunun Paris’teki heyecanlı ve keyifli anları da sosyal medyada dikkatleri çeken fotoğraflar oldu…

Pınar Deniz, Paris Moda Haftası'nda zarafeti ve birbirinden tarz kıyafetleriyle göz doldurdu! 13

Pınar Deniz’in ayrıca spor kıyafetleriyle hayli tarz duruşu da beğeni topladı. Göbeğini açıkta bırakan kıyafeti ile Pınar Deniz, hayranlarından övgü dolu yorumlar almakta.

Pınar Deniz, Paris Moda Haftası'nda zarafeti ve birbirinden tarz kıyafetleriyle göz doldurdu! 14

Cesur kıyafet seçimleriyle tarzını konuşturan Pınar Deniz, Paris’te geçen iki günlük kısa turunun ardından yeniden Türkiye’ye döndü ve hemen Yargı’nın setine giderek yeniden dizi çekimlerine dahil oldu…

Pınar Deniz, Paris Moda Haftası'nda zarafeti ve birbirinden tarz kıyafetleriyle göz doldurdu! 15

Geriye ise bu kısa Paris ziyaretinden birbirinden güzel fotoğrafları kaldı…

Pınar Deniz, Paris Moda Haftası'nda zarafeti ve birbirinden tarz kıyafetleriyle göz doldurdu! 16

Pınar Deniz, Paris Moda Haftası'nda zarafeti ve birbirinden tarz kıyafetleriyle göz doldurdu! 17