Ana sayfa Kadın Haberleri Pınar Deniz, sosyal sorumluluk üstlendi hayranlarından övgü aldı!

Pınar Deniz, sosyal sorumluluk üstlendi hayranlarından övgü aldı!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile tüm Türkiye’nin tanıdığı Pınar Deniz, bu sezona Bir Deli Rüzgar dizisiyle başlamıştı.

Ancak ünlü oyuncu başrolünde yer aldığı dizinin fazla ilgi görmemesi nedeniyle yayından kaldırılmasına bir hayli üzülmüştü.

Tohum Otizm Vakfı için sosyal sorumluluk projesinin yüzü olan Pınar Deniz, kullanmadığınız elektronik eşyaların otizimli bir çocuğun hayatını kurtarabileceğini anlatan reklam filminde rol aldı. Pınar Deniz, bu reklam filmini instagram hesabından da paylaştı.

200 binin üzerinde izlenen reklam filmine çok sayıda yorum yapıldı.

Pınar Deniz’in hayranları ünlü oyuncunun kalbinin güzelliğine yönelik mesajlar paylaştı.

İşte o video ve Pınar Deniz’in mesajı:

Herkese merhaba!
Otizmli bir çocuğun eğitimine destek olmak ister misiniz?Ataşehir’deki @carrefoursa mağazalarına uğrayın, kullanmadığınız elektronik ürünlerinizi kumbaralara bırakın! Dönüşen atıkların geliri Tohum Otizm Vakfı’nda eğitim alan otizmli çocukların eğitim burs fonuna bağışlansın.
Haydi siz de destek verin tüm Türkiye’ye yayılsın?
@tohumotizm

 

Pınar Deniz, sosyal sorumluluk üstlendi hayranlarından övgü aldı! 7

PINAR DENİZ KİMDİR?

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır. Bir Deli Rüzgar dizisinde kısa bir macera yaşamıştır.