Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz söylemleriyle, ne kadar da Yargı dizisindeki Ceylin karakterine benziyor dedirtti!..

Pınar Deniz söylemleriyle, ne kadar da Yargı dizisindeki Ceylin karakterine benziyor dedirtti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisindeki performansı ve güzelliğiyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, sosyal medyada paylaştığı pozlarıyla da takipçilerini mest ediyor.

L’Officiel Türkiye Dergisi için objektif karşısına geçen oyuncu pozlarını sosyal medya hesabından da takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncunun fotoğraflarına yüz binlerce beğeni geldi.

Çekimde yer alan kıyafetleriyle göz dolduran Deniz’in gönderisine takipçilerinden ‘Meleklerin yer yüzündeki sureti’, ‘Bayılacağım çok güzelsin’ ve ‘Bir insana her şey nasıl yakışır?’ gibi beğeni yorumları yağdı.

Pınar Deniz söylemleriyle, ne kadar da Yargı dizisindeki Ceylin karakterine benziyor dedirtti!.. 8

Ünlü oyuncu dergiye verdiği röportajda empati konusuna değinerek; “Bazen empatiyi yanlış anlayabiliyoruz. Karşı tarafın yardıma ihtiyacı yokken bile onu anladığını zannedip yardım ediyor olmak, el uzattığın kişiye iyi gelmeyebiliyor. Hiç unutmuyorum, bir gün kardeşim ‘Bırak düşeceksem düşeceğim, ben kalkmak istiyorum. Yardımını istemiyorum’ diye isyan edince daha iyi anladım” şeklinde konuştu.

Pınar Deniz söylemleriyle, ne kadar da Yargı dizisindeki Ceylin karakterine benziyor dedirtti!.. 9

Hayatında bir yerde bir düğüm varsa o düğümü çözmeden yoluna devam edemediğini belirten Pınar Deniz, “İlla geriye dönüp bakılacak ve o anın analizi yapılacak” dedi.

Pınar Deniz’in açıklamaları Kanal D’nin yeni sezonda çok ses getiren dizisi Yargı’da canlandırdığı ‘Ceylin’ karakterini hatırlattı.

Güzel oyuncu dizide kararlı, önüne çıkan her türlü engeli aşmasını bilen, gözü kara avukat ‘Ceylin’i başarıyla canlandırıyor.