Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz ve Berk Cankat dizilerden korkar olmuş!

Pınar Deniz ve Berk Cankat dizilerden korkar olmuş!

tarafından zk zk

Fox TV’de 5 bölüm yayınlandıktan sonra ekrana veda eden Bir Deli Rüzgar dizisinde birlikte oynayan ve sonrasında sevgili olan Pınar Deniz ve Berk Cankat, şu sıralar diziler konusunda hayli temkinli…

Nişantaşı’nda magazincilerle karşılaşan Berk Cankat ile Pınar Deniz, birlikte bir projede oynamaya sıcak bakmadıklarını söylediler.

“İkimizin birlikteliğini kullanarak bir işin içinde olmak yalan geliyor. Sanki biraz o tarafı sağmak gibi geliyor. Bu nedenle birlikte oynamaya sıcak bakmıyoruz” diyen genç oyuncular, şu sıralar dizilerde yer almanın da biraz korkutucu olduğunu belirtiyor.

Pınar Deniz ve Berk Cankat dizilerden korkar olmuş! 7

Son dönemde dizilerin ardı ardına bitmesinin kendilerini de korkuttuğunu anlatan sevgililer, “Gelen projeleri değerlendirirken çekiniyoruz. O yüzden bu dönem durduk, ‘biraz kendimize zaman ayıralım’ dedik. Bu aralar kısmetsizlik var, seri üretime bağlandığı için iyi işler de bitiyor. Biz de o yüzden biraz kendimizi koruyoruz, birazcık duruyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Vatanım Sensin’ dizisiyle yıldızı parlayan Pınar Deniz, şöhretle ilgili bir soru üzerine, “Benim hiç öyle patlamak gibi bir temennim yok, yavaş yavaş ilerlemek istiyorum, Berk de öyle” şeklinde konuştu.