Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu, Disney Plus’ın çok konuşulacak dizisinde birlikte rol alıyor!

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu, Disney Plus’ın çok konuşulacak dizisinde birlikte rol alıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz, Kanal D’nin sezona damgasını vuran dizisi Yargı ile gündemde. Oyuncu, Vatanım Sensin dizisinde rol aldıktan sonra daha çok tanınmıştı. Ardından bir kaç dizisi tutmayan oyuncu, son olarak Yargı ile izleyici karşısında büyük bir sınav verdi ve sezonda en çok konuşulan, en beğenilen oyuncular arasına girdi.

Aldığı ödüllerle birlikte dizideki performansı, başarısı da daha çok konuşulan oyuncu, Kaan Urgancıoğlu ile başrolünü paylaştığı Yargı dizisi sayesinde giderek daha da popüler bir isim olmayı başardı. Haklı başarısı herkesin takdirini alan oyuncu, Yargı ile adeta kariyerini baştan yazıyor!

Tabii ki oyuncunun yıldız gibi parlayışı, pek çok yapımcı ile birlikte yeni yapılanan dijital oluşumların da dikkatini çekmekte! Son olarak pek çok ünlü isim ile anlaşan Disney Plus da Pınar Deniz ile anlaşma sağladı. Oyuncunun, 14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney Plus için nasıl bir yapımda rol alacağı merak konusuydu.

Sonunda bir dizide oynayacağı öğrenildi. Yargı dizisinin sezon finali yapmasının ardından Pınar Deniz, Disney Plus için çekilecek olan bir dizide Uraz Kaygılaroğlu ile başrolde yer alacak. Şu sıralar bir markanın yüzü olarak katıldığı Cannes Film Festivali’nde güzelliği ile dikkatleri çeken oyuncu, kırmızı halıdaki pozları ile de sosyal medyayı salladı.

Yargı dizisi ile kariyerinde bir başka çıkış yakalayan oyuncu, Disney Plus için çekilecek dizisiyle de muhtemelen çok gündeme gelecek. Oyuncunun Uraz Kaygılaroğlu ile başrolünde oynayacağı filmin isminin de SüperStar olduğu konuşuluyor.

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu, Disney Plus'ın çok konuşulacak dizisinde birlikte rol alıyor! 7

Pınar Deniz, Disney Plus ile anlaşması için “Benim Disney’de bir işim var, şu an açıklayamayacağım. Ona başlayacağım. Yazın onun çekimleri başlayacak. Onun dışında reklam çekimlerim var. Hiç dinlenmeden proje yapacağım” açıklamasını yapmıştı geçtiğimiz günlerde. Merakla beklenen proje ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. SüperStar ismini taşıyan Disney Plus’ın dizisi öncesi oyuncu, yaz sezonunda dinlenmeyi bile bir kenara bırakıyor!

Sezonda yoğun çalışmasına karşın Disney Plus’tan gelen senaryoyu beğendiği ve kaçırmak istemediği bir proje olduğunun da altını çiziyor oyuncu. Bu arada Pınar Deniz’in Kerem Bürsin ile başrolünde yer alacağı ve yine Disney Plus için çekilecek bir sinema filmi için de anlaştığı ve yaz döneminde bu projenin çekimlerinin de yapılabileceği gelen bilgiler arasında.