Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, Yargı’daki Ceylin’den sonra Avcı dizisi ile çok fena sarsmaya geliyor!

Pınar Deniz, Yargı’daki Ceylin’den sonra Avcı dizisi ile çok fena sarsmaya geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Heyecan dorukta! Sezon boyunca Pınar Deniz’i Yargı dizisinde avukat Ceylin olarak izleyenler için yeni bir macera ve şaşırtıcı bir hikaye geliyor! Bu kez Uraz Kaygılaroğlu ile partner olan Pınar Deniz, yaz boyunca dinlenmek yerine Disney Plus’ın Avcı dizisinin setindeydi.

Oyuncu setteki karavanından sık sık paylaşımlar yaptı hayranları için. Zaman zaman tatile olan özlemini dile getirirken, makyaj aynasını karşısında verdiği pozlarla dikkatleri çekti. Yargı dizisinin sezon finalinin hemen ardından yeni bir dizi için kamera karşısına geçen oyuncu, bayramda bile çalıştı.

Meslektaşlarının bir çoğu tatil yörelerinden, plajdan bikinili pozlarını paylaşırken, o setteydi. Ancak kariyerinde çok özel bir role daha imza atmaya hazırlanan Pınar Deniz, büyük bir heyecan yaşıyor şu sıralar! Disney Plus’ın 3. yerli dizisi olma ünvanını taşıyan Avcı’da bir seri katile hayat verecek!

Uraz Kaygılaroğlu’nun bir polisi oynadığı diziden gelen ilk görüntülerin sosyal medyaya düşmesi ile birlikte heyecan da merak da arttı! Yeni sezonda Yargı ile beklenen Pınar Deniz, Disney Plus’ta da Avcı dizisi ile yer alacak.

14 Haziran’da yayına başlayan dijital platformun marka elçilerinden birisi olan Pınar Deniz, Avcı dizisinden ilk görüntüleriyle heyecan yaşattı. Disney Plus’ın sosyal medya hesabından, “Bütün ışıklar üzerinizdeyken, kimse sizi göremez…” notuyla paylaşılan fotoğraflarla birlikte Avcı dizisinin yayın tarihi bekleniyor şimdi!

Pınar Deniz, Yargı'daki Ceylin'den sonra Avcı dizisi ile çok fena sarsmaya geliyor! 10

Engin Akyürek’in hikayesini yazdığı ve İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi, ilk yayınlanan yerli dizi oldu. Ardından Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda’da dizisinin çekimleri yakın zamanda bitti ve yayın tarihinin açıklanması beklenmeye geçildi. Son olarak da Avcı dizisinden fotoğraflar servis edildi.

Platformun 3. dizisi olma özelliğini taşıyan Avcı’da Pınar Deniz, suçlu olarak gördüğü kişileri öldüren ve özellikle kurbanlarını kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanlar arasından seçen ancak kendisini bir sanatçı olarak gizleyen seri katile hayat veriyor.

Pınar Deniz, Yargı'daki Ceylin'den sonra Avcı dizisi ile çok fena sarsmaya geliyor! 11

Uraz Kaygılaroğlu ise dizide bir polisi oynuyor. Ayrıca Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin ve Şebnem Hassanisoughi gibi isimler de dizide rol almakta.

Pınar Deniz, Yargı'daki Ceylin'den sonra Avcı dizisi ile çok fena sarsmaya geliyor! 12

Adı ilk önce Süper Star olarak lanse edilen ve daha sonra Avcı olarak değiştirilen diziyle ilgili çok fazla bilgi bulunmuyor. Zira çekimler de büyük bir gizlilikle yürütüldü. Oyunculara da konuşma yasağı getiriliyor tüyo vermemeleri için. Sıradışı bir hikayeye tanıklık edecek olan izleyenler, sosyal medyadan merakla beklediklerini belirten yorumlar yapmaya başladılar bu fotoğraflarla birlikte.

Pınar Deniz, Yargı'daki Ceylin'den sonra Avcı dizisi ile çok fena sarsmaya geliyor! 13

Yaz döneminde çekilen dizi için sıcak günlerde yoğun set ortamında zorlu bir süreç yaşandı. Fakat herkes adına heyecan yaşatacak ve çok konuşulacak bir yapım olacağı da dillendiriliyor. Disney Plus’ın abonelerine sunacağı etkili projelerin başında geliyor.