Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz zirveye oturdu! Ünlü oyuncu rakiplerini geride bırakarak en sevilen marka yüzü seçildi!..

Pınar Deniz zirveye oturdu! Ünlü oyuncu rakiplerini geride bırakarak en sevilen marka yüzü seçildi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Yargı’da hayat verdiği avukat ‘Ceylin’ rolüyle kariyerindeki başarısını sürdüren Pınar Deniz, kadın oyuncular arasında yapılan ‘En Sevilen Marka Yüzleri’ araştırmasında zirveye oturdu.

Hem başarılı oyunculuğuyla, hem de güzelliğiyle son yılların öne çıkan yıldızlarının başında gelen Pınar Deniz, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Deniz, yüzü olduğu çikolata markasıyla XSights Araştırma’nın Marketing Türkiye için gerçekleştirdiği ‘En Sevilen Marka Yüzleri’ araştırmasının kadın oyuncular kategorisinde birinci oldu.

Pınar Deniz zirveye oturdu! Ünlü oyuncu rakiplerini geride bırakarak en sevilen marka yüzü seçildi!.. 9

Yapılan ankette, yüzde 11.5 oy oranıyla ipi göğüsleyen ünlü oyuncuyu, yüzde 11’lik oy oranı ile bir cips markasının reklam yüzü  olan Demet Evgar izledi.

Listenin üçüncü sırasında ise bir kozmetik markasının reklam yüzü olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen yüzde 10.9’luk oy oranıyla yer aldı.

Pınar Deniz zirveye oturdu! Ünlü oyuncu rakiplerini geride bırakarak en sevilen marka yüzü seçildi!.. 10

Katılımcılara, marka yüzü olarak en sevdikleri erkek oyuncu sorulduğunda ise, Kenan İmizrzalıoğlu yüzde 12’lik oy oranıyla listenin ilk sırasında yer aldı.

Kenan İmirzalıoğlu’nu yüzde 11.6’lık oranla Engin Akyürek ve yüzde 9.6lık oy oranıyla Burak Özçivit izledi.  Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin her ikisinin de üçüncü sırada yer alması dikkat çekti.

Pınar Deniz zirveye oturdu! Ünlü oyuncu rakiplerini geride bırakarak en sevilen marka yüzü seçildi!.. 11