Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz’e, Bir Deli Rüzgar’dan sonra teklif yağıyor! Gelen projeler dudak uçuklattı!

Pınar Deniz’e, Bir Deli Rüzgar’dan sonra teklif yağıyor! Gelen projeler dudak uçuklattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Vatanım Sensin dizisindeki Yıldız rolünden sonra şansı açılan Pınar Deniz, şu sıralar yapımcıların gözdesi olmuş durumda!

Fox TV’de büyük iddialarla başlayan ancak bir kaç bölüm sonra final yapan Bir Deli Rüzgar dizisinde şanssızlık yaşayan Deniz, yine de yapımcıların aradığı isim haline gelmiş!

Güzel oyuncu, ilk baş rolünü oynadığı dizide talihsizlik yaşasa da anlaşılan dizi sektöründe umut veren bir isim haline gelmiş!

Daha önce başka dizilerde de oynayan Pınar Deniz, Vatanım Sensin ile yıldızını iyice parlatmıştı.

Pınar Deniz'e, Bir Deli Rüzgar'dan sonra teklif yağıyor! Gelen projeler dudak uçuklattı! 7

Görünen o ki genç ve güzel oyuncuyu önümüzdeki günlerde başka işlerde de ön sıralarda göreceğiz.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Pınar Deniz’e, Bir Deli Rüzgar dizisinin final yapmasından sonra 10’a yakın projeden teklif gelmiş.

Pek çok ünlü isme bile az nasip olacak bir şansa sahip Pınar Deniz. Bir anda bu kadar çok projeden teklif alması, geleceğin yıldızları arasında gösterildiğinin de bir işareti.

Bir Deli Rüzgar talihsizliğinin ardından ince eleyip sık dokuduğu anlaşılan Pınar Deniz’in henüz bir projeye imza atmadığı da yer alıyor verilen bilgide.

Kısa süre sonra iddialı bir projenin baş rolünde Pınar Deniz’i görürseniz şaşırmayın!

PINAR DENİZ KİMDİR?

10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır.

İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır.

Son işi ise Fox TV’de 6 bölüm süren Bir Deli Rüzgar dizisinde Gökçe karakteriyle baş rolde oynamıştır.