Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’e kırmızı çok yakışmış! Melis Sezen’den iddialı ve Simay Barlas’tan cesur poz!

Pınar Deniz’e kırmızı çok yakışmış! Melis Sezen’den iddialı ve Simay Barlas’tan cesur poz!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kendi kuşaklarının dikkat çeken üç kadın oyuncusunun son instagram pozları, takipçilerinin de büyük beğenisini kazandı. Bu isimler Pınar Deniz, Simay Barlas ve Melis Sezen. Pınar Deniz, diğer iki isme göre daha kıdemli ama yine de genç ve başarılı oyuncular arasında anılmaya devam ediyor. Yeni kuşağın iki dikkat çeken ismi Simay Barlas ve Melis Sezen, cesur ve iddialı tarzlarıyla da takipçilerinin markajında.

İlk olarak Pınar Deniz’e bakalım. Oyuncu, son olarak ekrana başrolünde yer aldığı Bir Deli Rüzgar dizisi ile gelmişti. Şu sıralar hayranları yeni bir tv dizisinde rol alır mı diye merakla bekliyor ama Pınar Deniz aynı zamanda iki sezondur Netflix’in dizisinde rol almakta.

Son dönemde pek çok ünlü isim gibi o da dijitali tercih etti iki sezondur. Aşk 101 ve devamı niteliğindeki Aşk 102 dizisinde rol aldı oyuncu.

Pınar Deniz, instagram’ı çok etkin kullanmasa da zaman zaman yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor. Oyuncunun son paylaşımı ise bir moda çekiminden oldu. Kırmızı kıyafetiyle verdiği pozu aşağıda görebilirsiniz…

Pınar Deniz'e kırmızı çok yakışmış! Melis Sezen'den iddialı ve Simay Barlas'tan cesur poz! 9

Genç kuşağın dikkat çeken yeni yüzlerinden olan Simay Barlas da yine sosyal medyada takipçileri tarafından ilgiyle izlenen ünlü isimler arasında.

Oyuncu şu sıralar Kanal D ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde rol alıyor. Barlas, Zalim İstanbul’daki Damla karakterindeki başarılı performansıyla çok konuşulmuştu.

Yaptığı son instagram paylaşımını aşağıda görebilirsiniz. Oyuncunun cesur pozu beğeni topladı. Takım elbise giyen Simay Barlas’ın ceketinin içine bir şey giymediği bu fotoğrafı, hayranları tarafından da cesur, güzel ve iddialı bulunuyor…

İşte o paylaşım…

Pınar Deniz'e kırmızı çok yakışmış! Melis Sezen'den iddialı ve Simay Barlas'tan cesur poz! 10

Şu sıralar pek de sevilmeyen bir karakter olan Sadakatsiz dizisinin Derin’ini oynuyor Melis Sezen. Başarılı oyuncu, performansıyla takdir topluyor ama dizideki karakteri de hiç sevilmiyor. Aslında bu da onun ne kadar iyi bir performans sergilediğinin de bir göstergesi.

Melis Sezen’in Sadakatsiz ile birlikte instagram’daki takipçi sayısı da artıyor. Oyuncunun son paylaşımı da büyük beğeni alıyor takipçilerinden. Melis Sezen iddialı duruşuyla fotoğrafta modellere taş çıkartmış adeta!

Pınar Deniz'e kırmızı çok yakışmış! Melis Sezen'den iddialı ve Simay Barlas'tan cesur poz! 11