Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz’i yeni dizi heyecanı sardı!

Pınar Deniz’i yeni dizi heyecanı sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz, Vatanım Sensin dizisiyle müthiş bir çıkış yaptı.Sonrasında Bir Deli Rüzgar’da başrol oynadı. 2019 yılının yaz aylarında çekilen Aşk 101 dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor.

Instagram hesabından dizinin 24 Nisan Cuma günü izleyici ile buluşacağını duyuran Pınar Deniz, heyecanlı olduğunu da ifade etti. Netflix’in 3. orijinal Türk dizisi olan Aşk 101 heyecanla bekleniyor. Dizide Burcu isimli öğretmeni canlandıran Pınar Deniz’in performansı ve karakteri merak ediliyor. Oyuncu, dizideki rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile bir fotoğrafını yayınladı ve heyecanını ifade etti.

Pınar Deniz'i yeni dizi heyecanı sardı! 7

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in dizide yakın sahneleri çok olacak. Urgancıoğlu, Kara Sevda dizisinden sonra yeniden izleyicisi ile buluşacak.

Dizidoktoru sitesine konuşan Kaan Urgancıoğlu, “Pınar dahil hepsi çok gençler ve çok başarılılar. O kadar güzel bir dengede, hem işten keyif alıp, hem de profesyonelliklerini bırakmıyorlar ki… Hepsini çok takdir ettim. Açıkçası unuttuğum bazı şeyleri hatırlattılar bana” diyerek rol arkadaşlarını övdü.