Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in rolü, Kaan Urgancıoğlu’nu afallattı!

Pınar Deniz’in rolü, Kaan Urgancıoğlu’nu afallattı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında Yargı dizisi izleyicilerin beklediğinden çok daha iyi bir yapım olarak ekranda yerini aldı. İlk iki bölümü yayınlanan dizinin reytinglerde de başarılı sonuçlar alması ekibi çok memnun etti. Pınar Deniz’in Ceylin karakterine hayat verdiği dizide Kaan Urgancıoğlu ise Savcı Ilgaz olarak yerini aldı.

İki ünlü isim Aşk 101 dizisindeki partnerliklerini bu sefer Yargı dizisine taşıdı. İkilinin hayranları Ceylin ile Ilgaz karakterlerinin uyumunu da çok iyi buldu. Rollerine çok yakıştırılan ikili, yeni sezonun favori yeni dizi çifti olarak nitelendiriliyor.

Kaan Urgancıoğlu, kardeşi öldürülen avukat Ceylin’in yaşadıkları konusunda ise sözleriyle dikkat çekti. Karakterin yaşadıkları ile duygusal olarak afalladığı da anlaşılan ünlü oyuncu, Ceylin’in yerinde olmayı hiç istemeyeceğini söyledi.

Kaan Urgancıoğlu, “O durumdaki bir insanın sağlıklı karar verebileceğini düşünmüyorum. Böyle bir şeyi düşünmesi bile çok zor. Ancak o durumda kardeşimin katilinin ortaya çıkması için ben de elimden geleni yapardım, aynı Ceylin’in şu an hikayede yaptığı gibi…” açıklamasını yaptı.

Yaşananlar karşısında Ilgaz’ın verdiği tepkileri Kaan Urgancoğlu aynen verebilir miydi? Kaan Urgancıoğlu ise bu konuda çok farklı düşünüyor. Oyuncu, “Böyle bir durumda belki bir eylemde bulunmak bile zorlaşır ve insan kabuğuna çekilip beklemeyi seçebilir” diye konuştu.