Ana sayfa Kadın Haberleri Pınar Deniz’in saçlarının son hali polemik yarattı!

Pınar Deniz’in saçlarının son hali polemik yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz sezon Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakteriyle büyük başarı kazanmış ve bu sezon başında Bir Deli Rüzgar dizisinden başrolü kapmıştı. Dizi kısa sürdü ama Pınar Deniz’in yükselişi devam ediyor.

Hayran kitlesini hızla artıran Pınar Deniz, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkat çekti.

Ünlü oyuncunun makyajını, saçlarını beğenenler de oldu, eleştirenler de. Ama ortak nokta gözlerinin güzelliği idi.

Paylaşıma 3 saat içinde 40 binden fazla beğeni geldi. Pınar Deniz’in kakülleri kimi takipçilerinin hoşuna gitti, kimi tarafından ise beğenilmedi.

“Kahkül çok yakışmış ama bence uçlarını düzelt böyle daha iyi olur” diyen bir takipçisine karşın bir başkası, “O kaküllerin olmasa çok güzel kızsın” yorumu yaptı.

İşte o paylaşım:

Burda dursun o vakit??

Pınar Deniz'in saçlarının son hali polemik yarattı! 7

PINAR DENİZ KİMDİR?

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır. Bir Deli Rüzgar dizisinde kısa bir macera yaşamıştır.