Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Gültekin cinayeti, Arka Sokaklar dizisine konu oldu!

Pınar Gültekin cinayeti, Arka Sokaklar dizisine konu oldu!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinde kadına şiddet konusunda önemli mesaj! 16 Temmuz 2020 tarihinde kaybolan ve Muğla’nın Ula ilçesinde varil içinde yakılmış cesedi bulunan üniversiteli Pınar Gültekin’in (27) bar işletmecisi eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından öldürülmesi konusunu hatırlatan sahneler izleyenlerin yüreklerini burktı. Vahşi şekilde öldürülen Pınar Gültekin’in cesedinin bidon içinde yakılması ve sonrasında üzerine beton dökülmesi büyük yankı bulmuştu. Arka Sokaklar dizisinde de bu olaya benzer bir hikaye anlatıldı.

Arka Sokaklar dizisi 15. sezonuyla ekrandaki yerini almaya başladı. 18 Eylül Cuma akşamı yayınlanan 557. Bölümde kadın cinayetlerine dikkat çekmek için, önemli bir sahneye yer verildi. Yeni sezonun ilk bölümünde son cinayetlerden bir tanesi konu alındı!

Pınar Gültekin cinayeti, Arka Sokaklar dizisine konu oldu! 7

Gazinin Yeri’nde Pelin isimli genç kadın evli olduğunu öğrendiği sevgilisi Kemal’e ayrılmak istediğini söyler. Kemal, onu sevdiğini söyleyerek ayrılma isteğini kabul etmez. Aralarındaki itiş kakışa Mazlum müdahale eder. Sonrasında Pelin’in iki gündür kayıp olduğu ihbarı gelir. Mazlum televizyonda gördüğü kızı tanır ve ekibe haber verir.

Ekip ayrılmak istediği Kemal’i gözaltına alır. Sorguda Pelin ile iki gündür görüşmediğini söyler ve ekip mecburen adamı salar. Rıza Babanın yaptığı plan ile Kemal oltaya düşer ve bu sayede genç kızın varil içindeki yanmış cesedine ulaşılır.

Arka Sokaklar dizisinde kadın cinayetlerine yönelik yayınlanan bu görüntüler toplumun kanayan yarasını ortaya koyması bakımından önemli bulunuyor. Sosyal medyada da Arka Sokaklar dizisine büyük bir destek vardı.