Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Gültekin’in vahşi bir cinayete kurban gitmesine Tolga Sarıtaş tepkisi!

Pınar Gültekin’in vahşi bir cinayete kurban gitmesine Tolga Sarıtaş tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde kadına şiddet konusu ve özellikle de vahşi şekilde cinayete kurban giden kadınların durumu toplumun en önemli sorunlarından birisini daha gözler önüne seriyor. En son Muğla’da eski erkek arkadaşı tarafından vahşi bir cinayete kurban giden Pınar Gültekin, yürekleri yakmıştı.

Kadına şiddete yönelik birçok ünlü isim gibi Tolga Sarıtaş da yaşananları kabul edemiyor. Oyuncu her türlü şiddete karşı olduğunu söyledi. Yeni sezonda Arıza isimli diziyle Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan ünlü oyuncu, şiddet konusuyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Tolga Sarıtaş, “Şiddetin her türlüsüne hayır, şiddetin karşısındayız. Umarım son bulur, çünkü artık en son çıkan haberlerden sonra da morallerimiz gittikçe bozuluyor” diye konuştu.

Pınar Gültekin'in vahşi bir cinayete kurban gitmesine Tolga Sarıtaş tepkisi! 7

Basındaki haberleri büyük şaşkınlıkla ve üzüntü ile okuduğunu da belirten ünlü oyuncu, her türlü şiddetin karşısında yer aldığını belirtti.

Tolga Sarıtaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben de şaşkınlıkla ve üzüntü ile okuyorum haberleri. Şiddetin her türlüsüne karşıyız beyler. Zaten buna başka diyecek hiçbir şey yok. Yoruma açık bir konu değil.