Ana sayfa Sosyal Medya Ramo, Arıza ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekipleri birleşip yeni dizi yapsın!

Ramo, Arıza ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekipleri birleşip yeni dizi yapsın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında izleyicilerle bu sezon buluşmakta olan diziler arasında 3 tanesi var ki, mafya konusunda aksiyonu bol işler olarak göz dolduruyor. 6. sezonu devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Geçen sezon başlayan Ramo dizisi, ikinci döneminde ve bu sefer çok daha iddialı bölümlerle izleyicilerini Cuma akşamları mest ediyor. Pazar akşamları ise Show TV ekranındaki Arıza’da heyecan hiç düşmüyor ve mafya yapılanması ile mücadele izleyicileri de ekran başına sürüklüyor. Bu 3 yapım da iyi reytingler alan, güçlü kadroları bulunan ve bu sezonun en başarılı yapımları arasında bulunuyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise bir öneri ortaya atarak, 3 dizinin oyuncu kadrosunun, ekiplerinin buluşmasını ve tek bir mafya dizisi yapmalarını teklif etti.

Koloğlu, bugüne kadar yapılan en iyi mafya dizisinin Kurtlar Vadisi’nin ilk sezonu olduğunu hatırlattığı yazısında şöyle diyor: “İzlerken sektörde mafya dizi potansiyeli yüksek bir kadro olduğunu düşündüm. Karakter bol. Şu an ‘Ramo’, ‘EDHO’, ‘Arıza’nın ekiplerini bir araya getir. Kaç mafya dizisi çıkar dijital için?”

Türkiye’nin siyasi ve polisiye gerilimler cenneti olduğunu da belirten Koloğlu, güçlü bir mafya dizisi için her türlü fırsatın da bulunduğunu ifade etti.