Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo, Babil, Çocukluk, Hercai, Payitaht Abdülhamid dizilerinin reyting gerçekleri!

Ramo, Babil, Çocukluk, Hercai, Payitaht Abdülhamid dizilerinin reyting gerçekleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamı yayınlanmakta olan diziler arasında Kırmızı Oda dün akşam sert düşüş yaşayarak şaşırttı. Arka Sokaklar yeniden totalde birinciliği elde ederek büyük başarı sağladı. Bu iki dizinin sürüklediği Cuma rekabetinde diğer 5 yapımın durumları nasıl?

Cuma akşamı farklı dizi seçenekleri mevcut ve her yapımın da bir alıcısı mutlaka var. Reyting sonuçlarına bakıldığı zaman şu dizi çok kötü diyebilecek bir yapım yok… Yani Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar dizilerinden sonra gelen diğer 5 yapım batı kategorilerde çok iyi, başılarında kötü performans sergiliyor. Ancak 5’inin de reytingleri belirli bir seviyede tutunmayı başarıyor.

Cuma akşamının sevilen aksiyon dizisi Ramo, geçtiğimiz haftaya göre reytinglerini toparladı ve bir miktar yükseldi. Total ve ABC1 gruplarında 5’li oranlar gelebilen dizi için durum gayet iyi gidiyor… AB grubu biraz düşük olsa da yine de birçok diziye göre çok iyi…

Çocukluk, Fox TV’de yayınlanıyor ve ilk 3 bölümü büyük ilgi gördü. Reyting sonuçları ise 4’lü oranlarda ve 5’i de zorlayabilecek bir noktada duruyor. Çocukluk dizisi bu hafta bir miktar düşüş yaşasa da ilgiyi yine üzerine çekti ve derinden ama tutarlı bir ilerleme sürdürüyor.

Hercai dizisi totalde 5’e yaklaşan oranları ile atv’yi rahatlattı. Dizinin hikayesi çok hızlı ilerliyor, izleyici aksiyona boğuldu. Ayrıca sosyal medya desteği de çok güçlü. Totalde iyi olsa da AB performansın çok kötü seyrediyor…

Babil dizisi bu sezona kötü başlayan ama git gide toparlayan yapımlardan. Aşk meşk işleri biraz dizinin izleyicisinin canını sıktı. Daha çok hayata dair güçlü mesajlar bekleyen dizi hayranları yine de yapıma ilgi gösteriyor. Halit Ergenç ve arkadaşlarının müthiş oyunculuk performansı da takdire şayan… Babil, AB’de 4’lü reytingleri zorlamaya başladı. Totalde ise 2’nin bile altına geriledi… Yine de AB performansı ile ayakta duracaktır.

TRT1 ekranında 5. sezonunu yaşayan Payitaht Abdülhamid ise AB ve ABC1 kategorilerinde 3.5 üzeri reytingleri ile kendi kitlesini koruduğunu ve yoluna devam edeceğini gösteriyor.

İşte 23 Ekim Cuma günü ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL İLK 10 PROGRAM:

Ramo, Babil, Çocukluk, Hercai, Payitaht Abdülhamid dizilerinin reyting gerçekleri! 21

Ramo, Babil, Çocukluk, Hercai, Payitaht Abdülhamid dizilerinin reyting gerçekleri! 22