Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde Devrim Özkan karmaşası! İzleyici tepkilere başladı!

Ramo dizisinde Devrim Özkan karmaşası! İzleyici tepkilere başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de dün akşam 15. bölümü yayınlanan Ramo dizisi, yine heyecan ve aksiyon dolu sahnelerle izleyenleri ekrana kilitledi. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları dizide, Cihangir’i alt etmek için akıllı planlar kuran Ramo, istemediği durumların da içine düştü yine.

Ramo’nun onu kurtarmak için kendisini ateşe attığını bilmemesi için Sibel elinden geleni yaparken, gerçeği Fidan’a anlatmak zorunda kaldı. Ramo için yeniden Cihangir’in evine dönen Sibel, bir günlük kocası Taner’den kendisine kalan büyük mirastan feragat etmesi için baskı altına alındı.

Sibel’in bir şartla bu mirastan vazgeçeceğini 16. bölüm tanıtımında gördük. Onun şartını merak eden izleyici, en çok da Ramo’nun ailesini Kürşat’ın elinden kurtarmak için verdiği büyük mücadele için şimdiden bekleyişe başladı.

Yeni bölüm tanıtımında Devrim Özkan’ın oynadığı Nehir karakteri ile Ramo’yu ateş altında görüyoruz. Ramo, bir yandan adamlarla çatışırken, ustalıklı bir şekilde Nehir’i de koruyor. Nehir oraya nasıl geldi, bu ortama nasıl düştü gelecek hafta göreceğiz ama Devrim Özkan, dizide Ramo ve Sibel’in arasını açacak gibi duruyor!

İşte 16. bölüm fragmanı:

Zira daha ilk bölümdeki düğün sahnesinde Ramo’ya bakışından anlaşılmıştı. Sibel ve Ramo arasındaki büyük aşkın bitmediğini bilen ve onları gören Nehir, şimdilik sırlarını taşıyor. Ancak Nehir’in gittikçe Ramo’ya içten içe aşık olmaya başladığı da görülmekte.

Hal böyle olunca aşk üçgeni meselesi ortaya çıkacak gibi. Böyle bir ihtimal de şimdiden dizinin izleyicilerini germeye başlamış! Sosyal medyada yapılan yorumlarda Sibel’in Ramo için verdiği mücadeleden sonra Nehir’e aşık olması gibi bir ihtimali düşünmek bile istemiyor izleyici.

Dizinin en masumlarından birisi olan Nehir karakterinin Ramo’nun kalbini çelme ihtimali de büyük. Dolayısıyla sosyal medyada isyan dalgası başladı bile!

İşte o yorumlardan bazıları:

Ramo dizisinde Devrim Özkan karmaşası! İzleyici tepkilere başladı! 10

Ramo dizisinde Devrim Özkan karmaşası! İzleyici tepkilere başladı! 11

Ramo dizisinde Devrim Özkan karmaşası! İzleyici tepkilere başladı! 12

Ramo dizisinde Devrim Özkan karmaşası! İzleyici tepkilere başladı! 13