Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin psikopat Neco’su, rakip dizide ortaya çıkıyor!

Ramo dizisinin psikopat Neco’su, rakip dizide ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncuların bir diziden çıkıp bir diğerine geçtiği yeni sezonda, tesadüfi bir karşılaşma da dikkatleri çekti. Geçtiğimiz sezon Show TV’de yayınlanan Ramo dizisinde Neco karakterini oynuyordu İlhan Şen. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çekmişti oyuncu bu farklı karakterle. Esra Bilgiç’in oynadığı Sibel’in hastalıklı bir kişiliğe sahip kardeşini oynuyordu.

Dizinin sezon finalinde yaşanan patlamada öldüğü, bu sezonun başında ortaya çıktı. İlhan Şen de diziden ayrılmış oldu. Oyuncu, bu kez bir başka dizi ile ekranlara dönüyor. İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’in başrolünde oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinde rol alacak.

Diide, Özcan Deniz’in oynadığı Kadir’in kardeşi Erol rolünde rol alıyor. Anneleri Mihre’yi ise Lila Gürmen oynayacak. Bu arada dizinin bu akşam ekrana veda edecek olan (20 Kasım) Babil dizisinin yerine Cuma akşamları yayınlanması bekleniyor.

Bu durumda da İlhan Şen, geçtiğimiz yıl rol aldığı Ramo dizisinin rakibi olan Seni Çok Bekledim ile aynı akşam ekranda yer alacak. Eski dizisine rakip olan dizide ortaya çıkıyor yani.

Ramo dizisinin psikopat Neco'su, rakip dizide ortaya çıkıyor! 9

Skala Yapım ve Dnz Film’in ortak projesi olan dizinin yönetmenliğini Şahin Altuğ yapıyor. Dizide ayrıca Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

Ramo dizisinin psikopat Neco'su, rakip dizide ortaya çıkıyor! 10

Gerçek bir hayat hikayesini konu alan ‘Seni Çok Bekledim’de tutkulu bir aşk hikayesi ekrana gelecek.

Dizide; Özcan Deniz, ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı ‘Kadir’ karakterine hayat verirken, İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı ‘Ayliz’ karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler.

Ramo dizisinin psikopat Neco'su, rakip dizide ortaya çıkıyor! 11