Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisinin Sibel’i Esra Bilgiç acı haberi verdi!

Ramo dizisinin Sibel’i Esra Bilgiç acı haberi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronvirüs salgını nedeniyle birçok kişi farklı sorunlar yaşıyor ve bu konulara dikkat çeken Esra Bilgiç önemli sözler söyledi. Oktay Kaynarca, Uraz Kaygılaroğlu ve Birand Tunca ile birlikte sosyal medya canlı yayınında buluşan Esra Bilgiç, evlerinde oturanların ne kadar şanslı olduğuna değindi.

“Biz süreci evimizde geçirecek kadar şanslıyız. Gündemi takip ediyoruz ama çalışmak zorunda olan, işe gitmek zorunda olan, düzenli tedavi için hastaneye gitmek zorunda olan, ameliyat olmak için gitmek zorunda olan gibi çok fazla insan var” diyen ünlü oyuncu, sağlıklı insanların bile zorlandığı bu sürecin, hasta olanlar için daha da yıpratıcı olduğunu anlattı.

4 ünlü isim zaman zaman canlı yayınlarda bir araya gelerek çeşitli derneklere yardım konusunu gündeme getirecekler. İlk olarak Türk Kanser Vakfı konusu ele alındı. Esra Bilgiç, kendi yakın çevresinden bir acı haber de verdi.

Oyuncu, “Ben de geçen hafta çok yakın arkadaşımın annesini kaybettim. O da kanser hastasıydı. O kadar zor geçiriyorlar ki bu süreci, bizin anlamamız pek mümkün değil. Onlara geldiğince destek verirsek ve sosyal farkındalık yaratırsak onlar için güzel bir iş olur. Hep birlikte bir araya gelmeliyiz” diye konuştu.