Ana sayfa Sosyal Medya Ramo’da oyun başladı! Murat Yıldırım mesajı havalı pozuyla instagram’dan çaktı!

Ramo’da oyun başladı! Murat Yıldırım mesajı havalı pozuyla instagram’dan çaktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları ekrana gelen Show TV’nin Ramo dizisi, izleyiciye her hafta başka bir heyecan yaşatıyor. Hikayesi sürükleyici olduğu kadar, oyunculuklarla da diziyi izleyenlerin beğenisini kazanmakta. Her hafta ‘tamam artık öldü’ dedirten pek çok olay yaşansa da ilginç bir şekilde Ramo, her oyunun altından kalkmaya devam ediyor.

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in oynadıkları dizide, geçtiğimiz hafta Sibel’in hastanedeki patlamada ölmediği ortaya çıkmış, Ramo’nun inanmayıp peşine düşmesiyle birlikte başka bir oyun başlamıştı. Ortaya yeni çıkan bir başka büyük patron Şerif, diziye yeni bir heyecan getirirken, olayların seyri de değişiyor!

Ramo’nun bu akşam ekrana gelecek 33. bölümünde büyük bir planın daha olduğu ortaya çıkacak. Ramo, asıl amacının Mazhar’ın yerine İstanbul’un patronu olmak olduğunu açıklarken, bir başka oyunun daha başladığını da ortaya koyacak bu gelişme!

Ramo'da oyun başladı! Murat Yıldırım mesajı havalı pozuyla instagram'dan çaktı! 8

İzleyenlere yine ters köşe yaptıracak yeni gelişmelerin yaşanacağı dizi için yeni bir heyecan dalgası başlıyor! Bu durumu dizinin başrolü Murat Yıldırım da instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla ortaya koymakta.

Oyuncu, İngilizce olarak not düştüğü aşağıdaki paylaşımına “Oyun başladı” yorumunu eklemiş. Murat Yıldırım’ın yer aldığı fotoğrafta, arkasındaki arabasıyla birlikte verdiği poz da hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Adeta filmlerdeki süper kahraman edasıyla duran Yıldırım’ın bu pozu, etkileyici bir kare olmuş…

Ramo'da oyun başladı! Murat Yıldırım mesajı havalı pozuyla instagram'dan çaktı! 9

Gelelim dizinin 33. bölümüne… Ramo’nun Mazhar’ın yerine geçme planı ortaya çıkacak.

Patronların ise tek amacı vardır; Ramo’ya diz çöktürmek. Oyuna yeni giren Şerif’in her hamlesi Ramo’yu biraz daha zora sokuyordur. Ramo’nun harekete geçmesini engelleyen şey ise Sibel’in rehin tutuluyor olmasıdır.

Ramo, bir yandan Sibel’in nerede tutulduğunu öğrenmeye çalışacak, diğer yandan da Mazhar’ın yerine geçebilmek için Yıldırım’ı ikna edecek bir planı devreye sokacaktır. Yapacağı en küçük yanlış ailesinin yok olmasına neden olacağından, attığı her adıma dikkat etmek zorundadır.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisini başrolde buluşturan dizinin heyecan dolu yeni bölümünde yeni bir gelişme daha olacak. Dizide Ramo’nun yeni hedefi belli oluyor. Artık Ramo, İstanbul’un yeni patronu olmak istiyor.

Ayrıca dizide bir başka gelişme daha var. Kurtlar Vadisi dizisinin Kılıç’ı Atilla Olgaç da bir bölümlük konuk oyuncu olarak Ramo dizisinde yerini alacak. İşte Ramo’nun 33. bölüm fragmanı:

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Emre Kınay, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

İşte 33. bölüm tanıtımı: