Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’dan sonra Emre Kınay yeni dizisini buldu!

Ramo’dan sonra Emre Kınay yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Emre Kınay hem dizi hem de sinema filmlerinde birçok farklı karaktere hayat verdi. Duru Tiyatro’nun da kurucusu olan oyuncu, kazandıklarını da tiyatroya harcayan bir ünlü isim olarak biliniyor.

Emre Kınay, geçen sezon Ramo isimli dizide Şerif karakterine hayat verdi. Hikayeye sonradan katılan oyuncunun rolü kısa süreli oldu… Uzun yıllardır dizilerde izlediğimiz oyuncu yeni sezon için yeni bir anlaşma yaptı.

Pastel Film tarafından titiz bir şekilde hazırlıkları devam eden dizide başrol kadın oyuncu olarak Nurgül Yeşilçay yer alıyor… Geçen sezon Kefaret isimli dizide izlediğimiz Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay yeni dizide başrolde buluşmuş oldu.

Fox TV ekranlarında yayınlanması beklenen yeni dizinin detayları da çok merak ediliyor. Başrolde iki usta ismin buluşması dizi hayranlarını daha şimdiden heyecanlandırdı.

Emre Kınay hem tiyatro oyunları hem de yeni dizi çalışmaları ile yeni sezonda yine çok yoğun bir tempoda çalışmalarına devam edecek.