Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ramo’nun Mazhar’ı Mehmet Yılmaz Ak yeni Kanal D dizisinde yerini aldı!

Ramo’nun Mazhar’ı Mehmet Yılmaz Ak yeni Kanal D dizisinde yerini aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güçlü karakter oyunculuğu ile dikkatleri çeken Mehmet Yılmaz Ak, son yıllarda birbirinden farklı rollerle ekranda yer almaya devam ediyor.

2013 yılında dizi sektörüne Ben de Özledim isimli yapım ile adımını atan oyuncu, İçerde dizisindeki Yaşar karakteri ile dikkatleri çekmişti. Çukur dizisindeki Ersoy performansı ile de konuşulan oyuncu, ardından Halka isimli TRT1 dizisinde Çağatay karakterini canlandırdı.

Her rolü ile izleyicileri daha da fazla etkilemeyi başaran oyuncu, son yıllarda da üst üste farklı yapımlarda göründü. Kurşun, Ya İstiklal Ya Ölüm, Hakan Muhafız dizilerinden sonra oyuncuyu Ramo’da izledik.

Ramo'nun Mazhar'ı Mehmet Yılmaz Ak yeni Kanal D dizisinde yerini aldı! 7

Show TV’nin Ramo dizisine ikinci sezonda katılan ve Mazhar karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, ayrıca Netflix’in sevilen dizisi Fatma’da da Bayram karakterine hayat verdi.

Mehmet Yılmaz Ak’ı yeni sezonda Kanal D dizisi Yargı da izleyeceksiniz. Okuma provaları yapılan diziye katılan isimler arasında olan oyuncu, güçlü bir hikaye ve etkili bir oyuncu kadrosu ile yeni bir projeye adımını attı.

Eylül ayında Kanal D ekranında ilk bölümü yayınlanması beklenen Yargı dizisinin başrolünde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu buluştu.