Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’nun reytingleri finalin anlamsızlığını anlatıyor, Son Yaz iyi direniyor, Akıncı’da değişen bir şey yok!

Ramo’nun reytingleri finalin anlamsızlığını anlatıyor, Son Yaz iyi direniyor, Akıncı’da değişen bir şey yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda dizilerinin birincilikleri paylaştığı 2 Nisan Cuma akşamı reytinglerde yine bilindik manzara vardı… Tüm kişilerde Kanal D zirveni sahibi olarak gururlanırken, AB ve ABC1 gruplarında Kırmızı Oda’nın muhteşem performansları da devam ediyor. İki haneli oranlarla birincilikleri elde eden tv8 dizisi adına her şey yolunda gidiyor. Esra Ronabar ve Yiğit Özşener’in de katıldığı hikaye, izleyicileri adeta mest etmeye devam ediyor.

Cuma akşamının zirvesindeki iki dizinin dışında diğer diziler arasında da müthiş bir yarış var. Ramo dizisinin finali için geriye sadece 4 bölüm kaldı. Düşünün ki Show TV’nin final kararı verdiği Ramo, tüm kişiler kategorisinde günü 6. sırada bitirdi, AB’de 10. oldu ve ABC1’de de 7. sırada bulunuyor. Oysa ki bu reytinglere sahip olmak için büyük bedeller ödeyen diziler ve kanallar var. Ancak Show TV, Arıza’dan sonra Ramo’ya da acımadı.

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Son Yaz dizisi ise etkileyici hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile ekranda ayakta kalma mücadelesi veriyor. 22. bölüm itibari ile sezon finali yapması ve gelecek yıl da devam etmesi planlanan Son Yaz’ın dün akşam tüm kategorilerde iyi sonuçlar aldığını belirtelim. Geçen haftaya göre dizide bir miktar düşüş yaşansa da AB’de günü 3. bitirdi ve ABC1’de de 5.’lik geldi… Totalde ise dizi 10. sırada yerini aldı.

atv’nin 13. bölümü itibari ile hikayesini kahramanlık noktasında dram noktasına çektiği Akıncı dizisinde değişen bir şey yok. Reytingler yine düşük geldi. AB ve ABC1’de 15. olabilen dizi, totalde ise günü 14. sırada tamamladı.

Seni Çok Bekledim dizisi için de 3 bölüm sonra final kararı alınmıştı, gelen reytingler de bunun çok da hatalı bir karar olmadığını anlatıyor. Dizi, dün akşam totalde 19. olurken AB’de 14. ve ABC1’de de günü 13. sırada tamamladı.

TRT1 ekranlarında final yapacağı kesinleşen Payitaht Abdülhamid ise geçen haftaya göre bir miktar yükseldi. AB ve ABC1’de ilk 10’a girerek 9. sırada yer alan dizi adına olumlu bir gelişme…

İşte 2 Nisan Cuma günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Ramo'nun reytingleri finalin anlamsızlığını anlatıyor, Son Yaz iyi direniyor, Akıncı'da değişen bir şey yok! 10