Ana sayfa Yabancı Dizi Ransom 3. Sezonuyla FOXCRIME kanalında

Ransom 3. Sezonuyla FOXCRIME kanalında

tarafından ker_def

İnsanları manipüle etme yeteneğiyle tanınan ünlü arabulucunun bir yandan rehine ve kaçırılma krizlerini çözerken bir yandan da hayatını dengede tutma çabası “Ransom” ile ekranlara geliyor. “Ransom” yeni sezonuyla 14 Haziran Cuma günü saat 17.50’de FOXCRIME’da başlıyor.

Kriz ve rehineler konusunda arabulucu olarak çalışan Eric Beaumont ve Kriz Yönetim ekibi, bir yandan zorlu kaçırılma ve rehine vakalarını çözerken bir yandan da kişisel hayatlarını dengede tutmak için çabalıyor. İnsan davranışları üzerine iç görüleri sayesinde en zorlu vakaların üstesinden kolaylıkla gelen Eric, en tehlikeli suçlularla karşı karşıya kaldığında bile sakinliğini koruması ve şiddete başvurmamasıyla tanınıyor.

İnsanları kolaylıkla manipüle edebilme becerisi ise onu iş hayatında hep bir adım öne geçirse de ailesi, arkadaşları ve hatta çalışma arkadaşlarıyla arasında çıkabilecek sorunları ise kaçınılmaz kılıyor. Eric ve ekibinin gerilim ve stresli yaşantılarını konu alan “Ransom”, yeni sezonuyla FOXCRIME ekranlarına dönüyor.

Soluksuz izleyeceğiniz polisiye dizi “Ransom”,ilk iki sezonunun hemen ardından başlayacak 3. sezonuyla 14 Haziran Cuma günü saat 17.50’de FOXCRIME’da.