Ana sayfa Sosyal Medya Reklam filminde rol alan Tuba Büyüküstün ateşi Rusların kalbini ısıtacak!

Reklam filminde rol alan Tuba Büyüküstün ateşi Rusların kalbini ısıtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Sefirin Kızı dizisiyle izlediğimiz Tuba Büyüküstün bu aralar ekranda görünmüyor ancak yeni projelerine devam ediyor. Son olarak rol aldığı Another Self dizisinin çekimlerini tamamlayan Büyüküstün Rusya’da yayınlanacak reklam filminin çekimlerini de gerçekleştirdi.

Özellikle Kara Para Aşk dizisiyle dünyanın dört bir yanından milyonlarca hayran edinen Tuba Büyüküstün’ü en son televizyonda Sefirin Kızı dizisiyle izlemiştik. Büyüküstün, başrol oyuncusu Neslihan Atagül’ün ayrılması üzerine son sezonunda diziye dahil olmuştu.

Reklam filminde rol alan Tuba Büyüküstün ateşi Rusların kalbini ısıtacak! 9

Ancak Tuba Büyüküstün ekibe dahil olduktan kısa süre sonra Sefirin Kızı final yaptı. Tuba Büyüküstün hayranlarının da sevdikleri sanatçıyı izleme hevesleri yarıda kaldı. Ancak güzel oyuncu kısa süre sonra Netflix için çekilen Another Self dizisinde rol aldı.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği dizinin çekimleri Çanakkale’de gerçekleştirildi. 2022’de Netflix’te yayınlanacak dizide ayrıca Boncuk Yılmaz, Seda Bakan, Serkan Altunorak, Murat Boz, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler yer aldı.

Büyüküstün, Rus telekomünikasyon pazarının yüzde 80’ini elinde tutan Megafon ile Apple’ın işbirliğinde çekilen reklam filmi için kamera karşısına geçti. Reklam filminin çekimlerinde birkaç kare sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Reklam filminde rol alan Tuba Büyüküstün ateşi Rusların kalbini ısıtacak! 10 Reklam filminde rol alan Tuba Büyüküstün ateşi Rusların kalbini ısıtacak! 11

Birçok dizisi Rusya’da yayınlanan Tuba Büyüküstün, en çok Gönülçelen dizisiyle sevilmişti. Dizide başrolleri Cansel Elçin ve Onur Saylak’la paylaşan Büyüküstün’ün canlandırdığı Hasret isimli çiçekçi kız Rusya’da o kadar çok sevilmişti ki, bir oyuncak haline getirilmişti.