Ana sayfa Sosyal Medya Rekorlara doymayan Kardeşlerim dizisinin başarısının sırrı ne? Celil Nalçakan bu sırrı açıkladı!

Rekorlara doymayan Kardeşlerim dizisinin başarısının sırrı ne? Celil Nalçakan bu sırrı açıkladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi rekordan rekora koşuyor. Önümüzdeki hafta sezon finali yapmaya hazırlanan ATV’nin çok sevilen dizisi sezonu çok başarılı bir şekilde kapatıyor.

Reytinglerin yanı sıra özellikle sosyal medyada çok büyük başarılar elde eden dizi, paylaşım rekorları ve izlenme rekorları kırıyor. Peki bu başarının arkasındaki sır me? Dizinin kötü adamı Akif’i canlandıran başarılı oyuncu Celil Nalçakan, başarının sırrını anlattı.

Rekorlara doymayan Kardeşlerim dizisinin başarısının sırrı ne? Celil Nalçakan bu sırrı açıkladı! 8

Celil Nalçakan Dizi TV’ye konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Nalçakan başarının ardındaki sırrın dizinin genç oyuncularda saklı olduğunu söyledi. Yaşı genç oyuncuların, sosyal medyayı çok iyi kullanan genç izleyicilerle aynı noktada buluşabildiğini belirten Nalçakan şunları söyledi:

“YouTube’daki büyük başarımız için öncelikle kamera arkasını ve oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bizim işimizin iki ayağı var. Bunlardan biri genç oyuncu kardeşlerimin üstlendiği okul ayağı. Haliyle onlar bu platforma çok hakim. Onların akranı olan izleyicilerimiz de çok hakim. Ve onlar birbiriyle çok iyi anlaştı. Oyuncu kardeşlerimi izleyen kardeşlerim birbirleriyle çok iyi anlaştığı için böyle bir başarı geldi.”

Rekorlara doymayan Kardeşlerim dizisinin başarısının sırrı ne? Celil Nalçakan bu sırrı açıkladı! 9

Dizinin 16. bölümü YouTube üzerinde 1 gün içerisinde 5 milyondan fazla kişi tarafından izlenerek büyük bir rekora imza atmıştı. Hemen ardından Kardeşlerim dizisi, YouTube’daki takipçi sayısının 1 milyonu geçmesiyle YouTube tarafından özel bir ödüle layık görülmüştü.

Yarın akşam 17. bölümüyle ekranlara gelecek dizi, önümüzdeki hafta yayınlanacak 18. bölümüyle sezon finali yapacak.

Kardeşlerim dizisi yarın akşam saat 20:00’de ATV ekranlarında olacak.